Eenvoudig een kerstkaart met eigen foto!

Maak een last-minute kerstkaart met je eigen foto

Redactie 16726
Heb je nog geen kerstkaarten verstuurd naar je familie en vrienden? Natuurlijk kun je ook altijd een digitale kerstkaart sturen. Wij laten je zien hoe je eenvoudig en snel een persoonlijke kerstboodschap kunt versturen.

Je kunt natuurlijk op internet een standaard kerstkaart opzoeken en die versturen, maar leuker is het om een persoonlijke boodschap te maken met behulp van een mooie foto die je zelf gemaakt hebt.

Op de website fotor.com maak je eenvoudig en snel een fraaie kerstkaart. Ga naar de website en kies voor een Photo Card. Je wordt nu verwezen naar een pagina met 'Templates'. Kerstkaarten die al voor je ontworpen zijn en die je snel kunt aanpassen.

Kies een voorbeeld dat je aanspreekt en upload vervolgens de foto die je wilt gebruiken. Je kunt via de website je foto eventueel bewerken, maar uiteraard kun je dat ook vooraf doen in een programma naar wens.

Via de website voeg je een eigen boodschap toe. De tekst kun je vrij verplaatsen en aanpassen in grootte en zichtbaarheid. Tevreden met het resultaat? Sla het resultaat op. Je kunt je kerst- of nieuwjaarswens eventueel direct delen via sociale media als Facebook.

Prettige feestdagen!

 

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie