Honden door de jaren heen

Honden door de jaren heen

Aäron Nasarany 475
De liefde en loyaliteit van een hond is grenzeloos. Wanneer je na een lange dag thuiskomt na een intensieve werkdag staat onze trouwe viervoeter kwispelend te springen. In dit artikel een reeks foto’s van honden door de jaren heen!

De fotograaf

Amanda Jones is een professioneel fotograaf uit Maine gespecialiseerd in hondenfotografie. Haar carrière als hondenfotograaf begon toen haar goede vriendin een Labrador Puppy had meegenomen naar huis. Jones begon Ruby (de labrador) te fotograferen en dat beviel haar zo goed dat Jones besloot om hiermee verder te gaan. Sindsdien heeft Jones honderden honden gefotografeerd overal in Amerika.

Het project

Met ruim 20 jaar ervaring in het vak was het wachten op een fotoboek. Die fotoboek kwam eraan met als naam Dog Years Book: een verzameling foto’s met daarin foto’s van honden door de jaren heen. Zo zie je als kijker hoe honden veranderen van schattige puppy tot aan een volwassen hond. Sommige honden veranderen nauwelijks, terwijl bij anderen het verschil duidelijk te zien is. Honden leven korter en hun leven bestaat voornamelijk uit spelen, eten en slapen. Heerlijk zo’n hondenleven! Honden leven korter, maar ongeacht hun leeftijd, de liefde die we ontvangen zal nooit ten nimmer verdwijnen. De jaren verstrijken, maar de grenzeloze liefde blijft altijd bestaan.
Bekijk een aantal foto’s hieronder!

Briscoe - 1 jaar en 10 jaar

Abigale - 5 maanden en 8 jaar

Corbet - 2 jaar en 11 jaar

© 2015 by Amanda Jones | Foto’s zijn gemaakt door Amanda Jones.

Klik op onderstaande afbeelding om haar boek te bestellen!

Dog Years: Faithful Friends, Then & Now by Amanda Jones, published by Chronicle Books

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron