Fotoselectie van de Week (#8-2015)

Fotoselectie van Week (#8-2015)

Jooshua Franssen 969
In de rubriek 'Fotoselectie van de week' zetten we een aantal inzendingen uit de lezersgallery in de schijnwerpers. Het is niet makkelijk om uit alle inzendingen wekelijks een keuze te maken, maar we hebben weer een selectie gemaakt! Heb je deze week een foto ingezonden? Dan heb je kans dat je er bij staat. We lichten onze selectie toe.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig mooie inzendingen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Prijs Weekwinnaar

Vandaag wint de weekwinnaar de derde van vijf tegoedbonnen ter waarde van 20 euro bij ScanCorner. De prijs voor de weekwinnaar wordt mede mogelijk gemaakt door ScanCorner! Als je de weekwinnaar bent nemen we contact met je op. Met dank aan Scancorner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Scancorner 

Zelf foto's insturen

Zelf foto's insturen naar onze lezersgallery? Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Fotoselectie van de week

Foto © 'Zacht' - Wim van de Kerkhof

Foto © Wim van de Kerkhof

Als deze zachte foto van Wim van de Kerkhof een voorbode mag zijn voor wat gaat komen, dan zitten wij te popelen; zachte, mooie lente: komt u maar! We hebben deze foto dan ook uitgeroepen tot 'foto van de week'. Daarmee staat de foto een week lang boven aan onze Facebookpagina!


Foto © 'Burp' - Jaap Kroon

Foto © Jaap Kroon - Burp

'Hey, wacht even, dan doe ik m'n haar goed. Zo beter?'


Foto © 'Waarzegsters bol' - Beve

Foto © Beve - Waarzegsters bol

Wat zou deze 'Waarzegstersbol' aan Beve hebben verteld? Geen idee, maar deze foto heeft een prachtige scherptediepte en de mooie ronde druppel trekt onze aandacht volledig.


Foto © 'Mijn kleine neefje' - Geronimo Matulessy

Foto © Geronimo Matulessy - Mijn kleine neefje

Een prachtige zonsondergang, gecombineerd met een portretfoto van zijn neefje, gemaakt door Geronimo Matulessy. 


Foto © 'Heel dichtbij' - Marjo Steffen

Foto © Marjo Steffen

De gekozen titel van Marjo Steffen is goed gekozen; deze foto komt heel dichtbij haar onderwerp en is haarscherp. Prachtig!


Foto © 'Blue' - Wim van de Water

Foto © Wim van de Water

Een mysterieuze foto van Wim van de Water. Een persoon gehuld achter een masker, verborgen achter een zee van blauw. Inspirerend!

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua