Dit weekend: Professional Imaging 2017

Dit weekend: Professional Imaging 2017

Fokelien Broekstra 576
Aankomend weekend is het zover! De achttiende editie van de Professional Imaging beurs gaat van start. Met veel verschillende exposanten, lezingen van bekende fotografen, Photoshopkunstenaars en de grote merken die hun apparatuur presenteren is het een beurs die wij als fotografen niet mogen missen.

Openingstijden

Van zaterdag 18 maart tot maandag 20 maart is de beurshal in Nijkerk geopend voor de PI. De hal gaat iedere dag om 9.30 open en sluit zijn deuren om 17 uur. De hal is te vinden op de Berencamperweg 4 in Nijkerk. Voor zaterdag en zondag zijn nog genoeg kaarten beschikbaar, inmiddels gaan de kaarten voor maandag snel in de verkoop. Om zeker te zijn van een ticket om binnen te komen, kun je die hier bestellen. 

Sprekers

Interessant op de PI zijn de sprekers die voorbij komen. Als hoofdspreker staat Brent Stirton op het podium. Maar ook Glyn Dewis, Frank Doorhof, Jan Vermeer en Kritina Sherk komen interessante lezingen geven.

Plattegrond

Inmiddels kun je op de plattegrond terugvinden welke standhouders je tegen gaat komen op de beurs. Hierdoor kun jij van te voren al bepalen welke stands voor jou interessant zijn.

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien