Cadeaus waarmee je andere fotografen blij maakt

Cadeaus waarmee je andere fotografen blij maakt

Senta Bemelman 638
De feestdagen staan weer voor de deur. Vier jij de feestdagen met een andere fotograaf en ben je op zoek naar een leuk cadeau? Bekijk deze suggesties!

Geheugenkaartjes

Een fotograaf kun je eigenlijk altijd wel blij maken met geheugenkaartjes. Je kan een paar geheugenkaarten kopen en deze leuk presenteren als een waaier, of je tekent in een kaart en plakt de geheugenkaartjes erbij.

Lensbeker

Bekers in de vorm van een lens. Leuker wordt het bijna niet! Op het oog lijkt het op een gewone lens. Daarnaast kun je ook een echte lens erbij geven om de ontvanger te verrassen, of verwarren!

Shirt

T-shirts komen in verschillende soorten en maten, maar ook met diverse opdruk. Een shirt met een leuke fotografiegrap zoals ‘I can freeze time, what is your superpower?’

Fotografiekit

Is jouw fotograferende kennis, vriend of familielid vaak op locatie aan het fotograferen? Maak dan een survival-kit voor hem of haar. Stop in dit pakket bijvoorbeeld een thermoskan, cacaopoeder, melk, marshmellows, een muts en handschoenen. Dan wordt fotograferen in de kou een stuk aangenamer.

Kijk goed naar wat voor soort fotografie de persoon zich mee bezig houdt. Een dierenfotograaf kun je bijvoorbeeld brokjes, snoepjes en andere dierenspeeltjes cadeau doen. Zo kan de fotograaf deze tijdens fotoshoots gebruiken om bijvoorbeeld honden op hun gemak te stellen.

Bekijk in de onderstaande video enkele DIY-cadeaus!

 

Wat voor cadeau zou jij als fotograaf graag ontvangen?

 

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta