Albelli introduceert themaboeken

EleniHoefsloot 1946
Stapels foto's liggen in de kast, de harde schijf staat vol plaatjes die erop wachten afgedrukt te worden. Herkenbaar? Albelli speelt hierop in met de themaboeken en belooft ons dat fotoboeken maken hiermee een fluitje van een cent wordt.

Albelli heeft themaboeken ontworpen in negen categorieën: reizen, huwelijk, baby, kinderen, feest, robuust, vintage, modern en bloemrijk. In deze categorieën zijn 36 ontwerpen beschikbaar en volgens Albelli komende er de komende maanden meer ontwerpen en categorieën bij.


Vier ontwerpen binnen het thema 'Reizen'

Ontwerp

Hoe gaat het maken een van fotoboek in zijn werk? Kies een ontwerp, selecteer jouw foto's en plaats deze in de speciaal daarvoor gereserveerde plaatsen in het fotoboek. Het ontwerp bepaalt de lay-out, maar zelf kun je teksten toevoegen of losse elementen verwijderen of aanpassen naar wens. Zelf kun je het aantal pagina's aanpassen en kiezen voor een hoogglans afwerking. Op dit moment is hiervoor alleen het liggende large fotoboek (28 x 21 cm) beschikbaar, maar wellicht zullen in de toekomst ook andere formaten en verhoudingen worden toegevoegd.

Bekijk het overzicht van alle thema's op de website van Albelli.Het ontwerp is al klaar. Zelf plaats je jouw foto´s op de plekken waar je wilt.

afbeelding van EleniHoefsloot

Eleni Hoefsloot | Redacteur bij Clipboard Publishing

Bekijk alle artikelen van Eleni