Inspiratie: Circusfotografie in de fotostudio

Inspiratie: Circusfotografie in de fotostudio

Senta Bemelman 535
Ben je op zoek naar inspiratie voor je volgende fotoshoot? Met deze videotutorial zie je hoe je circusfoto’s maakt in je fotostudio!

Inspiratie is op sommige momenten ver te zoeken. Vaak kan het helpen om te brainstormen over fotografiethema’s. Online kun je veel voorbeelden van interessante thema’s vinden. Wij helpen je op weg en gaan dieper in op het thema ‘ circus’ met een handige videotutorial!

Aankleding

Bij dit thema mag de aankleding van de studio en het model over de top zijn. Gebruik Pinterest om inspiratievolle voorbeelden op één plek te bewaren. Hier kun je ook veel mogelijke kostuums voor je model zien. Je kan bij een circus fotoshoot ook handige apparaten, zoals een rookmachine, inzetten voor interessante foto’s. In de onderstaande video zie je hoe je hiermee aan de slag gaat en hoe je jouw studio omtovert tot een circus!

Deze video is in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta