Fotowedstrijd: Voorjaar

Fotowedstrijd: Voorjaar

Tim 5315
Het voorjaar is weer (bijna) in het land en dat is een goede reden om je camera te pakken en op pad te gaan. Waarheen? Naar buiten natuurlijk. Bloemen, zon, bos.. nog een beetje koud... Als het maar ‘voorjaar’ ademt! We zien jullie foto’s graag tegemoet. Succes en geniet van de zon!

Inzenden kan tot en met 30 april 2018

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best!

Bekijk hier alle inzendingen

Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Maximaal twee inzendingen per persoon.

1e prijs: Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary

De eerste prijs is een prachtige lens van Sigma: de Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary. Deze lens is beschikbaar voor camera’s van Canon, Nikon, Sony en Pentax en is speciaal gemaakt voor gebruik met een aps-c-sensor. Het grote bereik maakt deze lens heel breed inzetbaar. Van macro tot tele en van vakantie tot portret: deze lens kan het allemaal. Ondanks al deze kwaliteiten is de lens mooi compact en licht: hij weegt slechts iets meer dan 400 gram. Verder stelt de lens snel scherp en zorgt deze Sigma voor mooie beelden.

Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary

 

Met dank aan Sigma Benelux voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Ter waarde van €349,-

2e prijs: Pixum waardebon

Een eigen fotoboek is voor veel fotografen een grote droom. Bij Pixum kun je heel eenvoudig en snel een prachtig professioneel fotoboek maken met je eigen foto’s in de hoofdrol. Een Pixum Fotoboek biedt volop mogelijkheden om een persoonlijk document te maken, want de opties en mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Deze tweede prijs geeft de winnaar de mogelijkheid om alles uit de kast te halen en een prachtig fotoboek te maken dat hij of zij trots aan familie, vrienden en kennissen kan laten zien!

 

Fotoboek Pixum

Met dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Ter waarde van €200,-

3e prijs: MCOPlus 14EXT

Macrofotografie is een erg populair tijdverdrijf. Je komt opeens in een andere wereld terecht als je een onderwerp écht van dichtbij benadert. Vaak heb je daar wel extra licht voor nodig. Deze mooie macroflitser biedt uitkomst en zorgt voor prachtig belichte macrofoto’s. Onlangs hebben we deze flitser zelf getest en we vinden het een aanrader voor de serieuze macrofotograaf. De MCOPlus 14EXT is verkrijgbaar in zowel een Nikon- als een Canon-variant, dus de winnaar kan er gelijk mee aan de slag.

mcoplus_14

 

 

Met dank aan Lamina Nederland voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Ter waarde van €169,-

Inzending t/m 30 april 2018

Je hebt tot en met 30 april 2018 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 30 april 2018.
afbeelding van naswdejong_91113

waarom kan ik geen foto uploaden?

afbeelding van myblueheaven.hansje_90991

Waar blijft de uitslag van de wedstrijd "winter"?