Fotowedstrijd: portret

Fotowedstrijd: portret

Redactie 8085
Wij zijn op zoek naar jullie mooiste portretfoto. Een mooi en populair thema, lijkt ons. Uiteraard zoeken we naar een bijzonder, karakteristiek en treffend portret. Zoek dus een geschikt model op en maak een portretfoto die alle andere inzendingen doet verbleken. Wij zijn benieuwd!

Portretfotografie is een van de oudste fotografie-genres. Een naaste, of juist een totaal onbekende, goed vastleggen op beeld vergt moed, talent en ervaring. Portretfotografie is een van de meest beoefende genres binnen de fotografie, dus we verwachten een grote berg inzendingen. De kundige jury gaat daarna kijken wie de beste foto heeft gemaakt. Succes!

UPDATE: De uitslag is bekend, bekijk 'm hier!

Bekijk hier alle inzendingen. En kijk hier voor inspiratie.

Maximaal twee inzendingen per persoon- Inzenden kan tot en met 30 april 2017

Foto: Stephanie Prozee

1e prijs: Naneu Adventure Outlander Photo Backpack 50L t.w.v € 269,-

Als je vaak de natuur ingaat met je camera, dan ken je het belang van een goede backpack voor je cameraspullen en andere bagage. De Adventure Outlander Photo Backpack 50L van Naneu is erg geschikt voor dit doel, doordat je met 50 liter opbergcapaciteit nooit te weinig plek hebt. Daarbij kun je het foto-compartiment uit de tas halen en deze aan je voorzijde aan de heupband hangen, zodat je de vrijgekomen ruimte in de backpack kunt gebruiken voor extra bagage. Overigens kun je het cameragedeelte met de meegeleverde schouderband dragen. Kortom: een tas die zich aanpast aan je wensen en je avonturen. 

Met dank aan Camerland.nl

2e prijs: Rollei Tripod C4i + Rollei Outdoor Camera Bagpack 35 L t.w.v.  € 200,-

De tweede prijs is een mooi pakket van Rollei met daarin een statief en een fototas.

De C4i van Rollei is een compact en toch heel sterk statief dat je door de bescheiden afmetingen gemakkelijk mee kunt nemen. Het statief is 4 keer uitschuifbaar en kan tot 8 kilogram aan apparatuur dragen. De maximale hoogte is 1.45 meter.

De tas is een 35 liter grote backpack waar naast je camera en twee lenzen ook nog andere accessoires zoals een flitser en een laptop (tot 15 inch) passen. De tas draagt comfortabel door de zachte banden, zowel voor om je middel als om je schouders . De tas heeft zes compartimenten en past als handbagage in het vliegtuig. 

3e prijs: Eminent EM7580 TV Streamer t.w.v €89,99,-

De Eminent EM7580 TV Streamer met ingebouwde WiFi is een kant-en-klare oplossing voor het streamen van mediabestanden vanaf het internet, je eigen thuisnetwerk, NAS, micro SD-kaart, externe harde schijf en USB-stick. De TV Streamer draait op het stabiele OpenELEC platform met daarop de meest gebruikte media software ter wereld: Kodi Jarvis. Deze compacte maar krachtige streamer heeft geen ventilator en is daardoor geheel stil. De EM7580 ondersteunt meer bestandsformaten dan een Smart TV. Je bedient de TV Streamer met de meegeleverde afstandsbediening of de gratis smartphone/tablet app.

Inzending t/m 30 april 2017

Je hebt tot en met 30 april 2017 (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op! Maximaal twee inzendingen per persoon!

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 30 april 2017.
afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie