Fotowedstrijd: Natuur in Nederland

Fotowedstrijd: Natuur in Nederland (inzenden t/m 11 augustus)

Julian 2071
Op 23 en 24 augustus 2014 wordt de derde editie van natuurfestival Dutch Bird Fair georganiseerd in de Oostvaardersplassen bij Lelystad. Wij geven vijf keer twee toegangskaarten weg. Kans maken? Stuur je mooiste Nederlandse natuurfoto's in!

De fotowedstrijd is beëindigd, inzenden is niet meer mogelijk.

Klik hier om de winnende foto's te bekijken

Dutch Bird Fair TicketsOp Dutch Bird Fair zijn alle grote foto- en videomerken aanwezig en is er veel te doen en te beleven. Op meer dan honderd stands presenteren bedrijven, instanties, verenigingen en goede doelen zich aan de bezoekers.

In drie tenten worden de hele dag door presentaties, lezingen en workshops gegeven. Ook zijn er tientallen wandelexcursies in de Oostvaardersplassen. Kijk voor meer informatie en het complete programma op www.dutchbirdfair.nl.

Prijs: 5x twee tickets voor Dutch Bird Fair 2014 (23 of 24 augustus)

Wil jij er bij zijn? Stuur je mooiste Nederlandse natuurfoto's in. Uit alle inzendingen kiezen we vijf winnaars, die elk twee toegangsbewijzen ontvangen voor Dutch Bird Fair 2014. Je mag zelf kiezen uit kaarten voor zaterdag 23 of zondag 24 augustus. Kaartjes kosten 10 euro per persoon en zijn te bestellen bij CameraNU.nl.

Dutch Bird Fair

Inzenden t/m maandag 11 augustus 2014

Je hebt tot en met maandag 14 augustus (23:59) de tijd om je foto's in te zenden. Daarna sluiten we de inzendmogelijkheid en maken we de winnaar zo snel mogelijk bekend.

Let op: maximaal twee inzendingen per persoon!

 

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 

 • Stap 1 - Registreren 
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

 

 • Stap 2 - Uploaden 
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

 

 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je uploadt komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

 

 • Inzendingen bekijken 
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

 

Wedstrijdvoorwaarden

 

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van digifoto Starter – hierna te noemen digifoto Starter) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart digifoto Starter van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven digifoto Starter het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in digifoto Starter magazine en/of op www.digifotostarter.nl.
 • Medewerkers van digifoto Starter / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 11 augustus 2014.