Win dit statief!

Compact aan de slag met de 3 legged Thing Punks Travis

Christel de Wolff 886
Op zoek naar een compact maar degelijk statief? Het 3 Legged Thing Punks Travis statief is een nieuwe generatie van 3 Legged Thing statieven, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik.

De vier pootsecties en de middenkolom zorgen voor enorm veel stabiliteit en stijfheid en een draagvermogen van 18 kilogram. Geschikt voor diverse soorten fotografen en voor uiteenlopende omstandigheden. Voor fotografen die (voor het eerst) aan de slag willen met een professioneel statief, daarvoor is de Punks Travis driepoot een ideaal instapmodel. Het statief van 1.6 kilogram is uit te schuiven tot een werkbare hoogte van 165.1 centimeter.

Omkeerbare middenkolom 

Het draagvermogen van 18 kilogram geldt bij een reguliere spreidingshoek van de poten van 23 graden. Bij de andere spreidingshoeken van 55 en 80 graden neemt het draagvermogen af. De rubberen draaiknoppen om de pootsecties te verstellen verbeteren de grip en zijn een goede bescherming voor de handen bij koud of warm weer. De middenkolom met twee secties is omkeerbaar, ideaal als u aan de slag gaat met macrofotografie. Bij deze 3 Legged Thing is een van de poten afneembaar om bijvoorbeeld te gebruiken als monopod.

Airhed Neo balhoofd

Het meegeleverde compacte Airhed Neo balhoofd weegt 298 gram en heeft één knop voor de bediening van zowel het balhoofd als de pan-beweging van de kop. Het balhoofd maakt gebruik van een Arca-type klem en is dus compatibel met Arca-Swiss snelkoppelingsplaten.

Dit 3 Legged Thing statief winnen? 

Doe mee met de fotowedstrijd zomer om dit statief ter waarde van € 179,- te winnen. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel