Video: bekijk het eens vanuit een ander standpunt

Video: bekijk het eens vanuit een ander standpunt

Liesbeth Wesdijk 4590
We kennen allemaal de standaard portretfoto’s. Verander je standpunt ten opzichte van het model eens een keer en zie wat voor verrassende resultaten je daarmee kunt behalen.

Fotografe Elaine Torres is geboren en getogen in Puerto Rico. Momenteel woont ze in Los Angeles en is daar behalve fotografe ook een ervaren art-director. Haar stijl je omschrijven als minimalistisch. In deze video laat ze zien hoe je portretfoto’s anders dan anders maakt door een ander standpunt dan normaal te kiezen.

 

 

Ga eens met haar tips aan de slag en plaats het resultaat in onze gallery.

Op deze pagina kun je meer lezen over het fotograferen vanaf een ander standpunt.
 

 

afbeelding van Liesbeth Wesdijk

Liesbeth Wesdijk | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Liesbeth

afbeelding van jorn.gijzen_95694

Hi Liesbeth... dit is echt een heel goede tip! Zelf maak ik ook veel foto's vanuit verschillende standpunten. Dit geeft meteen een andere dimensie en het is niet zo "standaard". Zie deze foto, hier heb ik dit ook gebruikt: http://www.digifotostarter.nl/users/jorngijzen-95694/gallery/lumberjack Grt Jorn Gijzen

afbeelding van Liesbeth Wesdijk

Prachtige foto Jorn, heel sterk portret zo. Ik ben zelf altijd meer bezig met foto's vanuit een laag perspectief, vond deze video dus wel insprirend. Binnenkort maar even het keukentrapje erbij pakken ;)