Broer met syndroom van down reageert op bruid

Sterre Hartjes 749
De eerste blik op de bruid is voor iedereen speciaal. Meestal wordt dit moment bewaard voor de vader van de bruid of de bruidegom. Een bruid besloot dat ze dit speciale moment wilde voor haar broer met syndroom van Down en het resultaat is erg mooi om te zien.

Nick en Ashley

Het moment waarop de vader of een geliefde de bruid ziet is een moment dat elke bruiloft weer terugkomt. Fotograaf Kelsey Watroba uit Silver Creek, New York maakte foto's van bruid Ashley en haar kleine broertje Nick. Nick is drie jaar jonger dan zijn zus en heeft het syndroom van Down, maar nog belangrijker, de broer en zus zijn elkaars beste vrienden.

 

Zus met syndroom van Down

Fotograaf Watroba voelde haar meteen aangetrokken tot dit verhaal, omdat haar grote zus ook het syndroom van Down heeft. Ze begreep de sterke familieband die je krijgt als iemand in de familie speciale behoeftes nodig heeft. Mensen met het syndroom van Down kunnen zoveel meer dan de meeste mensen beseffen. De fotografe heeft geniet van het gezelschap van prachtige mensen met speciale behoeftes.

Onbeschrijfelijk

'Je bent de mooiste persoon van de hele wereld. Je bent onbeschrijfelijk.' zei Nick toen hij zijn oudere zus in de bruidsjurk zag. Volgens de fotografe was het maar goed dat haar camera zo groot was zodat niemand haar tranen kon zien op dat moment.

Lees ook: Fotograaf bewerkt bruid zonder toestemming