Bezoek de PiXperience WoWscapes-beurs

Max Mostert 681
Wil jij leren hoe jij de WOW-factor toevoegt aan jouw landschapsfoto’s? Dan is een bezoekje aan de PiXperience WoWscapes beurs misschien wel iets voor jou.

In de afgelopen 10 jaar dat  PiXperience al wordt gehouden is het thema landschapsfotografie nog nooit voorbijgekomen. In het evenement wordt er kennis gedeeld door de tientallen van de grootste Nederlandse en Vlaamse landschapsfotografen. Zij zullen je vertellen over hun voorbereiding, nabewerking en visie.

Boeken over landschapsfotografie

Tijdens PiXperience worden er niet één maar twee nieuwe boeken over landschapsfotografie gepresenteerd. Uit deze boeken haal je  heel veel inspiratie. Het eerste is een handboek voor spectaculaire landschapsfotografie geschreven door Albert Dros. Het tweede boek is geschreven door Ellen Borggreve en Daniël Laan en is een handboek voor spectaculaire boslandschappen.

Groene Camera 2020

Tijdens PiXperience wordt tijdens het middagprogramma de winnaar van de award voor Groene Camera 2020 bekend gemaakt. De Groene Camera is de award voor natuur-en landschapsfotografie uit de lage landen.

Over PiXperience

PiXperience wordt gehouden 28 maart 2020 in Congrescentrum Hart van Holland. De kosten voor PiXperience bedragen € 42, - en zijn inclusief parkeerticket en pendelservice vanaf station Nijkerk. In verband met de verwachte populairiteit is het slim om van te voren een ticket te bestellen via de website van PiXperience. Je kunt hier ook terecht voor meer informatie over de beurs. 

Fotografie door Albert Dros. Via PiXperience