Noordkaap Challenge 2019

Avontuurlijke foto- en videografen gezocht voor Noordkaap Challenge

Christel de Wolff 198
De Noordkaap Challenge zoekt enthousiaste foto- en videografen. Heb jij een passie voor reizen, kun je goed werken in een team en wil jij met Canon mee naar de Noordkaap? Lees snel verder.

Verleg je grenzen tijdens de Noordkaap Challenge

De Noordkaap Challenge is een roadtrip voor het goede doel. Op 6 december start de tocht in Nederland, om op 18 december weer te finishen. Gedurende de challenge die langs de mooiste plekken van Scandinavië voert en uiteindelijk de ijzige Noordkaap trotseert, halen de teams geld op voor een goed doel naar keuze. 

Canon Camera Crew

Aan de Canon Camera Crew is het de taak om het spektakel vast te leggen. En jij kunt hier onderdeel van zijn. Als Canon Camera Crew member krijg je de nieuwste Canon apparatuur tot je beschikking en werk je nauw samen in teamverband. De gemaakte beelden worden ter plekke op de kanalen van de Noordkaap Challenge gedeeld. Kortom, ideaal voor de volgende stap in je ontwikkeling als foto- of videograaf. 

Noordkaap Challenge: meer informatie en aanmelden

Meld je dan nu aan! Mail vóór 18 oktober jouw portfolio en/of relevante social media kanalen en maak kans op een plek in de Canon Camera Crew tijdens de Noordkaap Challenge. Meld je dan nu aan! Deel vóór 18 oktober a.s. jouw portfoliolink via canon@noordkaapchallenge.com en maak kans op een plek in de Canon Camera Crew. Een deskundige jury zal bepalen welke gelukkigen er met een ticket naar de Noordkaap vandoor gaan. Meer informatie over de Noordkaap Challenge vind je hier

 

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel