5 flitsers voor je smartphone

5 flitsers voor je smartphone

Redactie 2024
Smartphoneproducenten leggen tegenwoordig heel erg veel focus op de camerafunctie van hun nieuwe modellen. Zo komen er steeds meer camera's met beeldstabilisatie en zelfs telefoons met twee cameralenzen. Helaas blijven de flitsers nog een beetje achter. Gelukkig zijn er genoeg externe flitsers voor smartphones te krijgen. We zetten er een paar op een rijtje.

Lenovo VIBE Xtension Selfie Flash

De Lenovo Xtension Selfie Flash is een kleine flitser die je in de koptelefoon-jack van de telefoon kan prikken. De flitser bestaat uit acht kleine LED-lampjes die circulair zijn geplaatst voor een mooie flitslicht, ideaal voor selfies. De Lenovo VIBE Xtension kost 25 dollar en is te krijgen via de website van Lenovo.

Flens

Dit is niet echt een flitser, maar de Flenspast toch goed in dit rijtje thuis. Deze kleine vierkante accessoire werkt als een versterker en maakt de flitser van je camera wel tien keer zo sterk. De Flens is makkelijk te bevestigen en blijft zitten door gebruik je maken van kleine magneetjes en is daardoor geschikt voor de meeste smartphones die momenteel verkrijgbaar zijn. Voor meer informatie kan je op deze Kicksterterpagina kijken.FlensLees ook: iPhonefoto's van Antarctica door John Bozinov

Iblazr

De Iblazr is een slimme en compacte flitser die veel mogelijkheden biedt. Het is momenteel de enige externe flitser die volledig te bedienen is met alle originele camera-apps die te vinden zijn op Android en iOS apparaten. Bij deze flitser is het niet alleen mogelijk om de sterkte aan te passen, maar je kan ook heel snel de kleurtemperatuur aanpassen. Verder werkt de Iblazer los van je telefoon, dus je kan hem ook gebruiken als losse flitser. De Iblazr kost zo'n € 59,- en is al te krijgen. Voor meer informatie kan je op deze website kijken.

ReveaLED Uv-flitser

Dit is een vreemde eend in de bijt, maar vanwege de creatieve mogelijkheden willen we hem je toch niet onthouden. Deze flitser zendt geen normaal flitslicht uit, maar geeft Uv-licht. Hierdoor kan je het onzichtbare zichtbaar maken en bijzondere kleurcombinaties creëren.  De ReveaLED is nog bezig een actieve Kickstartercampagne die nog een maand duurt.ReveaLED

Xuma Mobile LED Light Set

Mochten de acht LED-lampjes van de Lenovo niet genoeg zijn, dan kan je met de Xuma Mobile LED set je hart ophalen. Deze flitser beschikt over maar liefst 48 LED-lichtjes en produceert wel 46 lumen. De flitser is in sterkte in stellen en beschikt ook over een strobe-functie. Voor meer informatie kan je op de website van Xuma kijken.

 

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie