Happy Singles Day

Vier Singles Day met ons!

Christel de Wolff 231
Het is vandaag naast Sint Maarten én de start van het Carnavalsseizoen ook nog eens de dag van de vrijgezellen: Singles Day.

Happy Singles Day!

Singles Day is een grappige feestdag die is overgenomen van de chinezen. Op de elfde van de elfde (11-11) vieren Chinese jongeren namelijk het vrijgezellenbestaan.  En omdat veel winkeliers wel baat hebben bij wat leuke aanbiedingen voor alleenstaanden, werd 'Singles Day'  in Europa al snel razend populair.

Bij DIGIFOTO ben je nooit alleen

Wij zijn van mening dat de fotograaf nooit alleen is, zo kun je fotografieavonden bijwonen, je aanmelden bij een fotografieclub of raak je gewoon spontaan aan de praat met medefotografen wanneer je bij een mooie locatie staat. Wij denken ook dat fotografie wel eens de sleutel kan zijn voor iedereen die juist niet zit te wachten op een eeuwig vrijgezellenleven. Fotografiekennis opent deuren en is hartstikke sexy!

Natuurlijk moet je wel op de hoogte zijn van de leukste, mooiste en belangrijkste fotografienieuwtjes. En daarin staat DIGIFOTO je natuurlijk bij. We houden je op de hoogte via onze website, social media en natuurlijk onze magazines.

Wil je er echt zeker van zijn dat je nooit een nieuwtje mist? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel