Video: 10 interessante Photoshop-technieken

Video: 10 interessante Photoshop-technieken

Senta Bemelman 1912
Ben jij net bezig met het ontdekken van de mogelijkheden van Photoshop? Sla deze handige videotutorial niet over!

Wanneer je graag aan de hand van video tutorials leert, dan heb je zeker baat bij de volgende interessante video. Hierin worden tien handige Photoshop-technieken toegelicht. Erg handig voor de nabewerking van jouw foto’s!

Tutvid

Op het YouTube-kanaal van tutvid kun je veel interessante tutorials vinden op het gebied van nabewerking. Ideaal vermaak voor op de vrije zaterdagmiddag. Dan kun je direct aan de slag met jouw eigen werk!

Deze video is  in het Engels, maar gemakkelijk met Nederlandse ondertiteling te bekijken. Klik op het knopje met ‘CC’ en Engelse ondertiteling verschijnt. Klik vervolgens op het tandwielicoontje om de instellingen aan te passen. Kies voor de optie ‘subtitles’ om de ondertiteling aan te passen en gebruik de  ‘auto translate’ optie om de tekst in een andere taal te krijgen. Lukt dit niet in het venster op onze website, klik dan op de YouTube-knop om naar de originele videolocatie te gaan. Hier kun je op de bovenstaande manier de ondertiteling aanpassen. Bij sommige video’s werkt de vertaalfunctie niet optimaal, waardoor je soms vreemde zinnen voorbij ziet komen. Voor het grootste gedeelte levert de vertaalfunctie echter een prima resultaat op en is de ondertiteling goed te begrijpen.

Alternatieven

Vind je de bovenstaande tutorial erg lastig. Of heb je moeite met de Engelse taal? Bekijk hieronder enkele handige alternatieven. Leer leuke en interessante technieken en nabewerkingsopties waarmee je goed uit de voeten kunt!

1:Levitatiefoto’s maken en bewerken.

2:Makkelijk foto’s bewerken met Photoshop plezier (Nederlandstalige videotutorial).

3: Leer hoe je omgaat met de blending-modi in Photoshop.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta