Leer makkelijk foto's bewerken met Photoshop Plezier

Leer makkelijk foto's bewerken met Photoshop Plezier

Redactie digifoto Starter 5964
Photoshop is het meest gebruikte programma om foto's te bewerken. Het programma heeft echter zoveel opties en mogelijkheden dat het voor beginners erg intimiderend kan zijn. De videolessen van Photoshop Plezier leren je op eenvoudige wijze het beste uit je foto's te halen.

Photoshop Plezier biedt online lessen voor zowel Photoshop als Photoshop Elements. De cursussen bestaan uit 80 à 90 duidelijke filmpjes die gemiddeld 8 minuten duren en die 24 uur per dag te bekijken zijn. In de videolessen worden veel prachtige mogelijkheden van deze programma’s behandeld. Van het gebruik van filters en het selecteren van mensen en dieren tot het maken van collages.


Photoshop Plezier

Photoshop Plezier is opgericht door Flori Smink en Ernie van Dongen. Allebei hebben ze jarenlange ervaring met de programma’s en met lesgeven. Ze houden ervan om dingen duidelijk uit te leggen.

Photoshop Plezier biedt toegang tot de video’s in verschillende abonnementsvormen. Voor maximaal € 8,95 per maand heb je direct toegang tot alle video’s van de cursus. Op de website van Photoshop Plezier kun je acht lessen geheel vrijblijvend, gratis volgen.

Om de gratis lessen te volgen, om je direct aan te melden voor een cursus of voor meer informatie kun je kijken op de website van Photoshop Plezier.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie