Uitgever failliet

Treurig nieuws - CHIP Foto magazine stopt

Redactie 899
Treurig nieuws over ons collegaplatform CHIP Foto magazine. De uitgever van dit tijdschrift uitgeeft is failliet verklaard, waardoor het magazine ermee ophoudt. Wij van digifoto Starter dragen elk fotografieplatform een warm hart toe en wensen alle liefhebbers en medewerkers veel succes in de komende tijd.

Om alle CHIP-abonnees een hart onder de riem te steken hebben wij een speciaal hart onder de riem.

De F&L Publishing Group was een uitgever uit Nijmegen die al bestond 25 jaar en verantwoordlijk was voor zo'n 15 magazines, waaronder CHIP Foto magazine. De afgelopen 2 jaar draaide het bedrijf verlies en had het te kampen met schuldeisers. Een cao-afspraak die voor een loonsverhoging van 1,5 procent moest zorgen was voor het bedrijf teveel en afgelopen vrijdag heeft de rechtbank in Nijmegen het bedrijf officieel failliet verklaard.Chip Foto Magazine

CHIP Foto Magazine 

CHIP Foto Magazine was een fotografietijdschrift dat zich richtte op iedereen die zich graag met fotografie bezighield, van enthousiaste beginnelingen tot gepassioneerde professionals. Dit faillisement is een verlies voor de Nederlandse foto-community.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie