Zo maak je de mooiste interieurfoto's

Tips voor interieurfotografie

Aimée van Vuuren 219
Als je je huis wilt verkopen of als je de opdracht krijgt om een interieur te fotograferen is het wel belangrijk om te weten hoe je deze het beste kan vastleggen. In dit artikel worden er tips gegeven voor interieurfotografie.

Interieurfotografie

Misschien krijg je ooit nog de opdracht voor het maken van foto's van een interieur. Het is dan aan te raden om te gaan experimenteren, bijvoorbeeld in je eigen huis. Ook als je je huis te koop wilt zetten en je de foto's zelf wilt maken, is het aan te raden om wat tips in het achterhoofd te houden wat betreft interieurfotografie. Mocht je je afvragen welke aandachtspunten wij willen meegeven aan je als je je gaat verdiepen in deze vorm van fotografie? Lees dan ons volgend artikel met tips en tricks op het gebied van het maken van interieur foto's

Lees ook: ervaring op doen met interieurfotografie in eigen huis

De Franse fotograaf Serge Ramelli helpt je met het geven van 5 trucjes die je interieurfotografie naar een hoger niveau brengen. Benieuwd welke trucjes dat precies zijn en wat je er aan hebt? Bekijk dan onderstaande video: 

 

 

Wil je meer werk zien van Serge Ramelli? Bekijk dan hier zijn website en zijn YouTube kanaal.

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée