'More ways to play'

Polaroid Originals OneStep+, moderne functies in een retro jasje

Christel de Wolff 487
Transcontinenta, distributeur voor Polaroid Originals in de Benelux, kondigt een nieuwe bijzondere instant-camera aan: de OneStep+.

Polaroid Originals OneStep+

Met de OneStep+ van Polaroid Originals kun je je camera via Bluetooth verbinden met de gratis Polaroid Originals smartphone-app. De intuïtief ontworpen en gebruiksvriendelijke app ontgrendelt zeven nieuwe creatieve functies waarmee je analoge instant fotografie kunt verkennen. Met de OneStep+ leg je karakter vast en maak je perfecte close-up portretten danzij de nieuwe secundaire portretlens waarmee je vanaf vanaf slechts één meter afstand kunt fotograferen. De toevoeging van een nieuwe regenboogstreep op het voorpaneel van de camera is een eerbetoon aan het iconische ontwerp van de originele OneStep camera uit 1977, het oog wil ook wat!

Lees ook: Polaroid Vintage Originals gerenoveerd

Double exposure

Gebruik de‘Double Exposure’ tool om twee foto's in één frame te plaatsen en surreële, expressieve composities te maken. Maak van een fakkel een verfkwast, teken afbeeldingen in de lucht en leg ze vast in de iconische Polaroid fotolijst met de ‘Light Painting Tool’. Mis nooit meer een groepsfoto met de ‘Remote Trigger’ en ‘Self Timer’ of gebruik voor het maken van een foto de ‘Noise Trigger‘ door de klap van een hand, het plonzen in een zwembad of het blaffen van een hond.

Stel de instellingen van je camera nauwkeurig af en beheer je opname met de ‘Manual Mode’ waarbij je de volledige controle krijgt over diafragma, sluitertijd en meer om je foto precies zo te krijgen als je wilt. Zelfs door foto’s te maken met lange belichting die de drukte van een late nacht scène vastleggen. En ten slotte gebruik de ingebouwde ‘Scanner tool’ om je foto's intuïtief te scannen, aan te passen en bij te snijden, zodat je ze net zo direct kunt delen als je ze hebt gemaakt. De nieuwe Polaroid Originals OneStep+ camera kan gebruik maken van de i-Type film en de standaard 600 film.

 

Beschikbaarheid en prijs Polaroid Originals OneStep+

De Polaroid Originals OneStep+ camera is per direct beschikbaar. De adviesverkoopprijs bedraagt €159,99 inclusief BTW.

Meer informatie over de OneStep+ vind je hier

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel