Bestel nu al je ticket en bespaar 37 procent

Photokina 2018: Create! Discover! Connect!

Remco Stunnenberg 1119
De nieuwste camera's, objectieven en andere producten. Voor fotografen en fotografieliefhebbers is Photokina 2018 dé beurs om naar toe te gaan. Zorg dat je er bij bent van 26 tot en met 29 september in Keulen, Duitsland. Boek nu je ticket en bespaar ruim dertig procent.

Natuurlijk gaat het op photokina 2018 niet alleen over fotografie. Daarnaast is er ook heel veel aandacht voor videografie, 360 graden capturing, digitale workflows en nog veel meer. Met andere woorden, photokina is dé plek om nieuwe thema's en de welhaast onbeperkte mogelijkheden die imaging vandaag de dag biedt te ontdekken. Zorg dus dat je er bij bent van 26 tot en met 29 september 2018 in het Duitse Keulen. Wat is er voor jou allemaal op de markt? Welke nieuwe perspectieven lonken er? Ga op in de vijf thema’s die photokina voor 2018 heeft neergezet en ontdek de laatste nieuwtjes, trends en toekomstige technologieën, die jouw wereld van imaging continu in beweging houden:

De vijf thema's

CAPTURING UNLIMITED – Camera’s, objectieven en filters
LIGHTING UNLIMITED – Licht, statieven en accessoires
CREATING UNLIMITED – Software, data opslaan en delen
PRESENTING UNLIMITED – Finishing, afdrukken en presenteren
DISCOVERING UNLIMITED – Innovaties, start-ups en visies

Events Unlimited

Uiteraard is er nog veel meer te beleven. Zo zijn er op de zogenoemde “professional stage” live shootings en optredens van prominente fotografen. Hier krijg je ook praktische tips en “vind” je veel waardevolle en creatieve inspiratie. Welke technologieën beïnvloeden jouw werk? Het antwoord op deze en andere vragen vind je in het imaging lab. Hier kun je een blik in de toekomst werpen. In de Professional Lounge en bij de Professional Publishers ontmoet je organisaties, uitgeverijen, agentschappen en andere professionals die voor jou van belang zijn. Bovendien is er voor de eerste keer een Wedding Zone. Deze zone staat helemaal in het teken van trouwfotografie. Detailhandelaren raden wij vooral de Retailing Unlimited Lounge aan. Hier kun je op ontspannen wijze netwerken. Ook in de omgeving van photokina staan spannende imagingevents op je te wachten.

Create! Discover! Connect!

- Laat je inspireren door de meest recente technische mogelijkheden en praktische tips om jouw eigen foto- en videowerk naar een hoger plan te tillen.
- Beleef de nieuwste trends en indrukwekkende toekomstige technologieën van de gehele imaging-branche.
- Ontdek de nieuwste trends en de nieuwe thema's: video & film, mobile, digitale workflow en het Photokina Imaging Lab.
- Veel nieuwe zakelijke ideeën staan op je te wachten!
- Praat met andere professionals, nieuwkomers en topondernemers. 

Bestel nu je ticket

Of je nu fotograaf, filmmaker, imagingexpert of vakhandelaar bent, bij photokina 2018 ben je op het juiste adres! Bestel nu al je tickets en bespaar tot 37%. Meer informatie over het programma vind je op de website van photokina

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco