Fotofair 2020

Paarden in actie fotograferen op Fotofair 2020

Lars Kruijdenberg 744
Lijkt het jou het leuk om spectaculaire foto’s te maken van prachtige viervoeters? Volg dan de workshop paarden in actie van Horse Photo Experience tijdens Fotofair 2020.

Paardenfotografie met Horse Photo Experience

In deze workshop leer je om het mooiste moment vast te leggen en waar je nog meer op kunt letten bij het fotograferen van paarden in portret en actie. Ook leer je welke instellingen je het beste kunt gebruiken bij paardenfotografie, hoe je beweging het beste vast kunt leggen en hoe je jouw foto’s beter kunt timen.

De workshop begint met een aantal theoretische onderdelen. Hierna mogen de deelnemers zelf een aantal paarden fotograferen. Nadat deze foto´s zijn genomen wordt de workshop nog kort na besproken. Gedurende de workshop is er uiteraard genoeg tijd om vragen te stellen.

Voor de workshop heb je een aantal dingen nodig:

  • Een spiegelreflex of systeemcamera met objectief van rond de 200mm of meer.
  • Ook heb je een notitieblok en pen nodig om indien gewenst aantekeningen te maken.
  • Natuurlijk een passie voor paarden en fotografie!

De workshop is kost € 69,- en duurt 120 minuten. De workshop wordt op beide Fotofair dagen (26 en 27 September 2020) gehouden van 10.30 uur tot 12.30 uur en gegeven door Lisa Dijk en Marlinda van der Spek.

Lijkt je dit een leuke workshop? Koop dan snel je kaartjes, want op is op!

Lees ook: FOTOFAIR 2020: hét fotografie evenement vol inspiratie, ondanks genomen Covid-maatregelen!

Over de fotograaf

Lisa Dijk en Marlinda van der Spek zijn erg enthousiast over hun passie paarden fotografie en willen dit graag met andere mensen delen.

FOTOFAIR 2020

Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken van FOTOFAIR 2020.