Overzicht Fotofair lezingen Photofacts

Max Mostert 633
Fotofair is het grootste foto-en video-evenement van de Benelux. Elk jaar zijn er vele workshops en masterclasses te volgen. Dit jaar verzorgt Photofacts er maar liefst vier!

Workshop Portret en Strobist door Elja Trum

In de workshop Portret en Strobist door Elja Trum leer jij hoe je prachtige portretfoto’s maakt met behulp van opzetflitser. Elja is portretfotograaf en oprichter van Photofacts. Ook heeft hij een boek uitgebracht genaamd Portretbijbel. Van dit boek zijn al meer dan 3.000 exemplaren verkocht.

De kosten voor de workshop in lezingsvorm bedragen € 17,50. De workshop duurt 60 minuten en wordt op 26 en 27 September 2020 gehouden van 10.00 – 11:00. Koop jouw kaartje en/of lees meer over de workshop via de link.

Workshop Photoshop voor beginners door Johan Elzenga

Ben je nog niet heel erg bekend met Adobe Photoshop maar wil je dit wel worden? Dan is deze workshop  zeker iets voor jou. In deze workshop geeft Johan Elzenga je praktische tips waardoor je meteen aan de slag kunt met  Adobe Photoshop.

Ook laat Johan je zien wat je met Photoshop kan doen, maar niet met Adobe Lightroom. Johan is natuurfotograaf en heeft meerdere boeken geschreven waaronder ‘Photoshop CC voor Lightroom fotografen’.

De kosten voor de workshop in lezingsvorm bedragen € 17,50. De workshop duurt 60 minuten en wordt op 26 en 27 September 2020 van 11:30 - 12:30. Koop jouw kaartje en/of lees meer over de workshop via de link.

Workshop lagen door Johan Elzenga

Johan Elzenga geeft nog een Photoshop workshop op Fotofair. Dit maal legt hij uit hoe je met lagen werkt in het programma. Dit is super belangrijk omdat het werken met lagen opties biedt die anders niet mogelijk zouden zijn.

De kosten voor de workshop in lezingsvorm bedragen € 17,50. De workshop duurt 60 minuten en wordt op 26 en 27 September 2020 van 14:30 - 15:30. Koop jouw kaartje en/of lees meer over de workshop via de link.

Workshop sportfotografie door Nico Delmeire

Lijkt het je  gaaf om sportfoto’s te schieten maar weet je nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Dan kan Nico Delmeire jou misschien wel helpen in zijn workshop. Hij geeft je praktische tips om sportfoto’s te schieten van hogere kwaliteit.

Nico Delmeire heeft veel passie voor sportfotografie. Ook heeft hij de opleiding ‘Fotogram’ gevolgd en heeft hij op de Fotovakschool gezeten. Nico is al de hele wereld afgereisd om grote wedstrijden vast te leggen. De ideale persoon om van te leren dus!

De kosten voor de workshop in lezingsvorm bedragen € 17,50. De workshop duurt 60 minuten en wordt op 26 en 27 September 2020 gehouden van 15:45 – 16:45. Koop jouw kaartje en/of lees meer over de workshop via de link.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 wordt gehouden in het weekend van 26 en 27 september 2020 op Landgoed Duynenwater & Beachlcub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier!