Download ze gratis!

Onze favoriete (gratis) Lightroom presets - Week 26

Aimée van Vuuren 372
Presets zijn een ideale manier om je foto's net dat beetje extra's mee te geven in Adobe Lightroom. We zetten iedere week een paar van onze favorieten op een rijtje.

Minimal Grey 

Een preset gemaakt voor reis en lifestyle fotografie. Vooral met ingetogen interieur shots en foto's in koffietentjes werkt deze preset zeer goed. Vrijwel alle kleuren worden zo goed als verwijdert op de uitzondering van minieme huidtonen na. Minimal Grey geeft foto's een luxe sfeer die je niet vaak ziet in foto's online. 

Minimal Grey kan je hier downloaden.

lightroom

Glendale

Terug naar de kleuren! Glendale zorgt ervoor dat alle roodtinten (maar ook paars, roze en oranje) een flinke boost krijgen en behoudt tegelijkertijd de huidtonen zodat lichamen en gezichten er niet vreemd uit gaan zien. Gebruik deze preset eens op foto's van modellen tegen gekleurde muren, of gewoon op foto's waarin de kleuren wel een boost mogen gebruiken!

Hier download je de Glendale lightroom preset.

lightroom

Greece Vacation

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een preset vol met groene 'teal' kleuren, lichte schaduwen en zonnige lichteffecten. Het zorgt ervoor dat je vakantiefoto's naar een nieuw niveau getild worden door ze lekker fel en scherp te maken. Ideaal voor landschappen, vakantie foto's en eventuele portretten. 

Deze lightroom preset genaamd Greece Vacation download je hier

lightroom

afbeelding van Aimée van Vuuren

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée