Mis 'm niet

Nu verkrijgbaar: digifoto Starter 4.2019

Christel de Wolff 918
De laatste digifoto Starter van 2019 ligt in de (digitale) winkel! Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuws én lezersfoto’s. Natuurlijk mag jij als fotografiefanaat deze editie niet missen.

digifoto Starter 4.2019 plofte al op de mat bij abonnees en is vanaf nu ook te bestellen in onze webshops of te koop in boekhandels in de Benelux. Voor €5,95 is hij van jou!

Ontvang je het magazine voortaan liever thuis? Neem dan een abonnement. Ook kun je alle edities van digifoto Starter gemakkelijk bestellen in onze webshop.

digifoto Starter 4.2019

Het is alweer de laatste editie van 2019. Dat betekent dat we weer een mooie eindejaarseditie voor je klaar hebben staan. In dit magazine vind je de hoogtepunten van dit jaar verzameld. Zo kun je nog eens rustig nalezen welke prachtige camera’s, objectieven en accessoires we dit jaar hebben getest en beoordeeld.

Vol met reviews

Natuurlijk bestaat dit magazine niet louter uit flashbacks. Zoals je van ons gewend bent, kijken we ook deze editie weer naar de nieuwste foto-apparatuur in onze nieuwsrubriek en testen we diverse modellen waaronder de Sony A6600, het Polaroid Lab, de Lensbaby OMNI filterkit en Caruba Curved Face Reflector.

Mobiele fotografie

Ook wagen we ons op gevaarlijk terrein onder fotografen, want met de nieuwste smartphone-ontwikkelingen, hoor je steeds vaker dat je met mobiele telefoons zulke mooie foto’s kunt maken, dat een fotocamera vrijwel overbodig is. Natuurlijk stuit dit op veel reacties in de fotografiewereld. We kijken naar de nieuwste ontwikkelingen van Apple, die door middel van Deep Fusion nu ook behoorlijke nachtfoto’s kan maken. Natuurlijk zijn wij nog altijd voorstander van het fotograferen met een fotocamera, al is het alleen al omdat je zo een verscheidenheid aan prachtige objectieven tot je beschikking kunt hebben. Toch hebben we een aantal tips voor je klaar staan, in sommige situaties fotografeert het met een telefoon nou eenmaal makkelijker. Daarnaast kan het oefenen met je telefoon je ook helpen om te leren ‘kijken’.

Analoge fotografie 

Van het ene uiterste in het andere, gaan we aan de slag met analoge fotografie. Want ook hier geldt: je leert er beter van ‘kijken’. Hoe precies? Dat legt Dré de Man je haarfijn uit. Mocht je analoog aan de slag zijn gegaan dan hebben we ook meteen een tutorial zwart-wit-ontwikkelen voor je klaar staan.

Lightpainting en interviews

We gaan schilderen met licht en nemen je mee in de wereld van Lightpainting . Ook gaan we dieper in op studiofotografie. We spreken met Marijn Fidder over haar bijzondere fotografieproject waarmee ze de Hollandse Fotoprijs in de wacht sleepte en we laten Gijs van der Veerdom aan het woord in de rubriek Jong Talent.

En nog veel meer…

Als laatste staat deze editie van digifoto Starter natuurlijk weer vol met nieuws, lezersfoto’s, de fotowedstrijd, de boekenrubriek en foto-agenda en natuurlijk onze vaste educatieve rubriek ‘Leren met Wilmar’.

Ontvang je de komende edities liever thuis, neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt digifoto Starter makkelijk (na)bestellen via deze pagina.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel