Mis 'm niet

Nu verkrijgbaar: digifoto Starter 3.2019

Christel de Wolff 1212
De nieuwe digifoto Starter is vanaf nu verkrijgbaar bij ons in de webshop en in alle boekhandels in de Benelux. Als fotografiefanaat mag jij ook deze editie niet missen. Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuws én lezersfoto’s.

digifoto Starter 3.2019 is vanaf vandaag. Voor  €5,95 is hij van jou. Ontvang je het magazine voortaan liever thuis?  Neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt een editie van digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

digifoto Starter 3.2019

Met twee hittegolven leek de zomer wel eindeloos te duren, maar in de derde editie van het jaar blikken we vast vooruit op de herfst. Dit doen we met een mooie tutorial: herfstportretten maken. Ook geven we lezer Jannette van der Boon een podium in dit thema. En wat dacht je van fotograferen als de zon even niet schijnt? In het inspiratievolle artikel 'Geen zon, geen zorgen' leer je hoe je toch tot een interessant plaatje kunt komen, ook als die vuurbal in de lucht even niet meewerkt. 

Extreme macrofotografie

Er is natuurlijk nog veel meer dan alleen een vooruitblik op de herfst. We gaan de natuur in en wel in de wereld van de allerkleinsten. Marco Jongsma fotografeert insecten in zijn thuisstudio en verheft de kleine wezentjes tot enorme beesten. Een beetje angstaanjagend is het wel, zijn foto's openen digifoto Starter 3.2019.

Huisdierenspecial

De derde editie digifoto Starter staat tevens in het teken van huisdierenfotografie, een populair genre onder startende fotografen. En waarom ook niet. Je hond of kat is een geliefd onderwerp dat je in je eigen omgeving kunt vinden en het internet staat bol van de huisdierenfoto's, de ene nog schattiger dan de ander. Dat het fotograferen van huisdieren niet alleen is weggelegd voor de startende fotograaf, maar ook nog eens een lucratieve business is, bewijst Monica van der Maden. Deze hondenfotografe kreeg al twee keer internationale bekendheid in de Dog Photographer of the Year wedstrijd. Tijd voor een uitgebreid interview dus. Als tegenpool voor de hondenfotografie kijken we naar de poeslieve foto's van Mirka Koot en in de lezersgallery komen al jullie huisdieren samen. Heb je geen hond of kat? Dan word je ook niet overgeslagen: blader snel naar de tutorial waarin je leert hoe je ook je cavia, hamster of egel leuk op de foto zet.

Er is weer genoeg te leren op fotografiegebied. Zo nemen we je mee in de wereld van de flitsfotografie en leer je alle ins en outs van beeldschermkalibratie. Ben je op zoek naar een nieuwe camera of objectief? In deze editie wordt er weer genoeg apparatuur getest waaronder de Canon 250D, Tokina 100mm Macro, Nikon Z6, Tamron 35-150mm, MCOplus 14-35mm en de Sprocket Studio van HP.

En nog veel meer…

Zoals altijd hebben we in digifoto Starter 3.2019 aandacht voor jullie, onze lezers, met twee lezersinterviews, Leren met Wilmar en een collage van de door jullie ingestuurde mooiste lentefoto's.

Ontvang je de komende edities liever thuis, neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel