Mis 'm niet

Nu verkrijgbaar! digifoto Starter 3.2018

Christel de Wolff 750
De nieuwe digifoto Starter ligt vanaf vandaag in alle boekhandels in de Benelux. Als fotografiefanaat mag jij ook deze editie niet missen. Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuws én lezersfoto’s.

Misschien viel hij jou als trouwe abonnee al op de mat, maar als dat niet het geval is ligt digifoto Starter 3.2018 vanaf vandaag in alle boekhandels in de gehele Benelux. Voor  €5,95 is hij van jou. Ontvang je het magazine voortaan liever thuis?  Neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt een editie van digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

Basiscursussen en achtergronden

De vakantieperiode is voorbij, we zoomen in op wat je allemaal moet en kunt doen met je vakantiefoto's. Van goed backuppen tot een mooie presentatie maken, een must voor iedere hobbyfotograaf. We blijven in het reisthema in het inspirerende interview met natuur- en landschapsfotograaf Charles Borsboom. Ook leer je in deze editie de eerste stappen te zetten in videografie en het fotograferen/filmen met een drone! 

Gear

We stappen maar liefst twee keer in met de Canon 2000D en 4000D en besteden daarnaast natuurlijk aandacht aan het net geintroduceerde spiegelloze Z-systeem van Nikon. Ook nemen we de Sony RX100 VI en Fujifilm XT100 onder de loep. 

En nog veel meer…

Zoals altijd bevat deze editie digifoto Starter een fotowedstrijd en kun je zien wat voor een prachtig werk onze lezers maken in de toepasselijke rubriek ‘Lezersfoto’.

Vanaf vandaag ligt hij voor €5,95 in boekhandels in de gehele Benelux. Ontvang je de komende edities liever thuis, neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel