National Geographic travelphoto contest 2016 gesloten

National Geographic travelphoto contest 2016 gesloten

Redactie 879
De inschrijvingen voor de 28ste editie van de National Geographic Travel Photo Contest is gesloten. Dit jaar had de wedstrijd drie categorieën; natuur, steden en mensen. Er zijn dit jaar duizenden foto's ingezonden, van amateurs tot professionele fotografen die allemaal kans willen maken op de hoofdprijs: een geheel verzorgde ijsbeersafari in het noorden van Canada.

Nog belangrijker dan de prijs is natuurlijk de eer dat National Geographic jouw foto uitkiest als mooiste van allemaal. Deze internationale wedstrijd trekt elk jaar de beste reisfotografen ter wereld en staat garant voor indrukwekkende foto's. De winnaars zijn nog niet bekend, maar wij hebben alvast een selectie bijzondere foto's gemaakt.National Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestNational Geographic Travel Photo ContestLees ook: National Geographic Traveler contest 2016

Weinig nabewerking bij National Geographic

Het nabewerken van je foto's is bij National Geographic maar beperkt toegestaan. De organisatie vindt het erg belangrijk om de wereld de laten zien zoals deze daadwerkelijk is. Als er aan de foto's meer is gedaan dan kleine kleurcorrectie of bijsnijden is de kans al groot dat deze niet wordt goedgekeurd. Panoramafoto's en –sinds kort- HDR foto's zijn ook toegestaan.

Om alle foto's van de National Geographic Travel Photo Contest te bekijken kan je op deze link klikken.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie