Chantal Janzen geeft zich bloot

Naakt fotografie met Chantal Janzen

Eefke Burg 22190
Het poseren voor naakt fotografie kan best ongemakkelijk zijn. Voor de fotograaf kan het ongemakkelijk zijn, maar voor het model, dat naakt poseert, is het vaak nog een stukje minder natuurlijk. Voor het magazine open & bloot ging Chantal Janzen uit de kleren. 'Half wel, want ik heb wel de broek aan. Ik heb altijd de broek aan,' aldus Chantal Janzen.

Hoe Chantal Janzen het vond om te poseren voor naakt fotografie

In een video waarin de covershoot van Chantal Janzen werd vastgelegd, licht ze toe hoe ze het poseren ervoer. Poseren voor naakt fotografie is niet altijd gemakkelijk. 'Ik ben best wel preuts, vind ik zelf wel. Ik denk ook niet dat als ik niet bekend zou zijn, dat ik dan ook niet topless zou zonnen.' Als bekend persoon is het ook best wel lastig om te bepalen wat je van jezelf laat zien. 'Ik vind het als je bekend bent sowieso wel lastig met social media in hoeverre je je blootgeeft en dingen deelt.'

 

 

 'Dan hebben we de tieten aan het dansen,' aldus Chantal Janzen

In de video kan je zien hoe de fotografen achter de schermen samenwerken om een zo mooi mogelijk shot te maken. Je ziet hoe de visagie bezig is en Chantal Janzen geeft een kijkje in haar privé gedachten. Voor de videomaker die de video achter de schermen maakte heeft ze overigens duidelijke instructies:  'Het enige is dat ik nu ga opstaan om te gaan eten. Dus ik wil dat jij gewoon dat ding uitzet, of mee tilt, maar niet dat dit zo het shot blijft en dat ik opsta en dan hebben we de tieten aan het dansen.' Ze vervolgt: 'die zijn op dit moment best wel groot.'

Meer lezen over naakt fotografie?

Bekijk ook dit artikel met de beste naakt fotografie met o.a. een naaktfoto van Emma Watson.

Erotische videobeelden met eerste penis camera.

DIGIFOTO Travel, terug van weggeweest

In deze, nieuwe, geüpdatete online Travel special van DIGIFOTO nemen we je mee op reis door middel van prachtige foto’s en inspirerende interviews. Laat je verrassen door de veelzijdigheid aan materiaal. Reis de ene bladzijde naar Chili, sla om en je bevindt je op Antarctica. Ontmoet volkeren in landen hier ver vandaan of maak kennis met de jongeren in de Amsterdamse Bijlmer. Kortom, de digitale DIGIFOTO Travel editie houdt voorlopig wel even zoet dankzij de inspirerende verhalen en dito foto’s van Jimmy Nelson tot Ruben Smit en Bob Luijks.

afbeelding van Eefke Burg
Door: EefkeBurg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke