Hoe presteert de eerste penis camera?

Erotische videobeelden met eerste penis camera

Redactie digifoto Starter 5349
Recentelijk is de eerste penis camera ter wereld gepresenteerd. Met deze camera zijn erotische videobeelden vanuit de penis vast te leggen.

30 frames per seconde in 720p

Tja, een vreemde aankondiging was het wel, de aankondiging van de penis camera. Omdat er wellicht 'natuurfotografen' zijn die met deze camera willen werken, toch een klein bericht over deze nieuwe, bijzondere camera. Met zes infrarode nightvision lichten legt de nieuwe CockCam penis camera zowel ’s nachts als overdag beelden vast. Je kan 30 frames per seconde opnemen in 720p of 15 frames per seconde opnemen op 1080p. De camera is standaard bevestigd aan een penisring. Deze is echter los te koppelen waardoor camera en ring los van elkaar te gebruiken zijn. De draadloze Wifiverbinding zorgt ervoor dat de erotische videobeelden die er worden gemaakt meteen te bekijken zijn met de mobiele telefoon. Ook zijn de beelden gemakkelijk te delen met jouw partner, waar ter wereld deze zich ook bevindt.

De camera wordt niet te heet door ‘cooling holes’

Doordat de camera zich bevindt op plekken met hoge temperaturen, is het belangrijk dat er voldoende koeling beschikbaar is voor de camera. CockCam heeft daarvoor ‘cooling holes’ ingebouwd, die ervoor zorgen dat jouw camera niet oververhit raakt. Het materiaal wordt vastgelegd op micro SD.

erotische videobeelden penis camera naakt video

Camera biedt naast erotische videobeelden andere kijk op de wereld

De camera geeft een uniek perspectief dat eerder nog niet veel is vertoond. In de promotievideo van de camera gaat een gebruiker basejumpen en filmt zijn sprong vanuit zijn penis. De camera kan zaken op een andere manier belichten, waardoor bijvoorbeeld vrijheid benadrukt wordt. De camera kan ook losgemaakt van de ring en leent zich dan goed als action- of spycam, omdat de beelden ook op de mobiele telefoon te bekijken zijn.

Hoe goed presteert de penis camera bij het schieten van erotische videobeelden?

In totaal kan je 90 minuten erotische videobeelden vastleggen met de batterij van de camera. Voor de meeste stellen is dit voldoende tijd om al hun materiaal op te nemen. Mocht de camera echter leeg raken, dan is de batterij die erbij komt op te laden via USB. De eerste ervaringen van gebruikers zijn positief. Een aantal gebruikers omschrijven het gebruikscomfort, maar de camera blijkt niet voor iedereen geschikt. De ring, die mee zou moeten rekken met het formaat, blijkt voor sommige mannen net iets te groot of juist te klein te zijn. Voor een update van het model zouden verschillende ringen ontwikkeld moeten worden. Ook wordt benoemd dat de camera in sommige gevallen kwijt kan raken ‘op onhandige plekken.’ Het verzenden van het videomateriaal kan, als dit niet secuur gebeurt, ook problemen opleveren.

De camera kost $ 159,95 en is hier te bestellen.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie