Museum Hilversum start (weer) met virtuele exposities

Redactie 256
De musea moeten de deuren weer sluiten maar dat houdt Museum Hilversum niet tegen. Museum Hilversum heeft een creatieve oplossing om ervoor te zorgen dat de exposities vanuit huis bekeken kunnen worden.

De exposities 'Circle of Life' en 'De Achterkant van Hilversum' kunnen dus nog steeds bewonderd worden, maar dan vanuit je eigen woonkamer.

Virtueel naar Circle of Life kijken!

Geboorte en dood met daartussen een leven en als het kan en mag ook liefde. Zo eenvoudig is het voor ons allemaal, zonder uitzondering. Vandaag start Museum Hilversum met een virtuele tour langs het werk van Lieve Blancquaert. Wandel door de tentoonstelling 'Cirlce of Life' en luister naar de toelichting van Lieve op de verschillende werken. 

Meer willen weten over deze expositie?
Lees ook: Expositie Circle of Life te zien in Museum Hilversum

Kijk hier de tour.

Virtueel naar De Achterkant van Hilversum kijken!

De fotografen Jill Noteboom, Sanne Derks en Erik Borst tonen in een groepstentoonstelling een veelzijdig beeld van de coronacrisis en de impact hiervan op Hilversum. Heb je deze expositie gemist of krijg je er geen genoeg van? Maak dan een virtuele wandeling door Museum Hilversum en kijk naar de tentoonstelling. 

De expo ‘De Achterkant van Hilversum’ is een initiatief van Stichting De Zilveren Camera en Museum Hilversum en het is mede mogelijk gemaakt dankzij steun van de Gemeente Hilversum.

Kijk hier de tour.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie