Fotofair 2021

Masterclass Studiofotografie werken met licht op Fotofair 2021

Redactie 388
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze masterclass onder leiding van Richard Terborg fotografen met licht- en flitstechnieken.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass Studiofotografie werken met licht

Onder leiding van Richard Terborg ga jij tijdens deze hands-on masterclass gedurende 150 minuten ervaren hoe de mix van verschillende lampen, flitskoppen en accessoires een palet aan fotografische mogelijkheden kan bieden. Deze masterclass wordt op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass zal Richard Terborg eerst een introductie geven en aan de hand van voorbeelden zijn kennis delen over verschillende licht- en flitstechnieken. Daarna zal je zelf aan de slag gaan met een model, beginnend met één set-up licht (zwart-wit portretten) en daarna door naar meerdere set-ups licht en kleur filters. Aan het einde volgt nog een nabespreking.

Over Richard Terborg

Met ervaring als multimedia-ingenieur heeft Richard het scherpere vermogen om voor elk probleem de meest creatieve oplossing te vinden. Hij is een conceptuele mode-, portret- en kunstfotograaf. Zijn onconventionele mix van suggestieve en redactionele fotografie maakt het werken met hem een ervaring die je meeneemt bij al je inspanningen. Wil jij meer leren over Richard en tegelijkertijd meer ervaring opdoen op het gebied van studiofotografie en het werken met licht? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie