Lightroom Workshop op Fotofair 25 mei

Fenna Kiebert 614
Wil jij graag een Lightroom Workshop? Kom dan 25 mei naar de Fotofair!

Kan en wil jij nog wat leren wat Photoshop betreft? Of wil je gewoon graag een eigen foto door een expert bewerkt zien worden? Doe dan mee aan de Lightroom Workshop op de Fotofair. Op zaterdag 25 mei heb je de mogelijkheid een Lightroom Workshop te volgen, gegeven door Lightroom-expert Johan Elzenga. 

Lightroom Workshop

De workshop Lightroom begint met een uitleg over Lightroom; waar werk je nu precies mee? Vervolgens ga je aan de hand van praktijkvoorbeelden aan de slag om jouw foto te kunnen verbeteren. Als je je eigen foto’s wilt gebruiken, is het slim om foto’s mee te nemen op een USB-stick of via je geheugenkaartje. Bij de Lightroom Workshop leer je van alles over het bewerken van foto’s, zoals het veranderen van contrast, belichtingen, bepaalde dingen wegwerken en noem maar op. 

Beluister hieronder de podcast waarin Johan Elzenga alles over de workshopLightroom vertelt.

Wie is Johan Elzenga?

Johan W. Elzenga is fotograaf en schrijver voor onder andere DIGIFOTO. Daarnaast geeft hij regelmatig lessen op de Fotoschool en Fotogram in Amsterdam. Johan Elzenga heeft het eerste Nederlandstalige boek over het RAW-formaat van digitale camera’s geschreven en schreef daarnaast ook boeken over Adobe Photoshop Lightroom, Apple Aperture, HDR, Photoshop CS6, Photoshop Elements, 'Het Photoshop Lagen Boek', 'Photoshop Workshops', 'Digitale fotografie: Natuur' en 'Photoshop CC voor Lightroom-fotografen'. Johans fotografie is wereldwijd te vinden en zijn foto’s worden overal verkocht via Getty Images en via Alamy in Londen. Zijn specialiteiten zijn vooral landschappen, die hij over heel de wereld fotografeert, en foto’s van wilde dieren in Afrika.

Deelnemen aan de Lightroom Workshop

Enthousiast geworden? Deelnemen aan de Lightroom Workshop kan op de Fotofair in de speciaal hiervoor ingerichte ruimte bij onze Stand 45. De praktijkles neemt één uur in beslag en vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019 om om 12:45, 13:45 en 14:45. Deelnemen kost € 39,50 inclusief kaartje voor de Fotofair t.w.v. € 15,- én een goodiebag met onder andere twee boeken t.w.v. € 14.95 per exemplaar. Inschrijven kan via de webshop.

Wil je erbij zijn? Bestel hier jouw kaartje!

Tags: Workshop Lightroom, Workshop Lightroom op Fotofair, volgen Workshop Lightroom Johan Elzenga.

afbeelding van Fenna Kiebert

Fenna Kiebert | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fenna