Ideeën voor onder de kerstboom

Leg de mooiste kerstmomenten vast

Christel de Wolff 206
Heb jij je kerstcadeau's al bij elkaar gesprokkeld? Wordt het een camera, of dat ene objectief wat je low-light fotografie naar een hoger niveau zal gaan tillen? Natuurlijk kan Sony niet achterblijven als het gaat om het op een rij zetten van de mooiste kerstcadeau's.

Geef een Sony cadeau, of hou 'm zelf natuurlijk. De producten die Sony aanprijst als de beste kerstcadeau's zijn van zulke kwaliteit, dat wij het ook liever zelf zouden houden! Wat dacht je namelijk van de Sony A6600 met E 16-55mm f/2.8G  en/of E 70-350mm f/4.5-6.3 G OSS? 

Sony A6600

De Sony α6600 is het ultieme cadeau voor de fotoliefhebber onder uw vrienden en familie. De nieuwe α6600 brengt veel van de meest geavanceerde cameratechnologieën van Sony samen in een compacte en lichtgewicht behuizing en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende fotografen en videografen. De α6600 is uitgerust met Real-time Eye AF die het onderwerp automatisch volgt en geeft je de mogelijkheid om u te concentreren op het vastleggen van deze onvergetelijke feestelijke momenten. Ook erg belangrijk is de 180 graden flip-screen die handig is bij het vastleggen van de Kerstmis-familie selfie.

Supercombinatie met twee objectieven

Als onderdeel van Sony's 'One Mount' oplossing voor de APS-C en Full-frame camera's, hebben fotoliefhebbers meer keuze dan ooit voor hun foto- en videobehoeften. Voor fotografen die op zoek zijn naar meer veelzijdigheid heeft Sony twee nieuwe APS-C-zoomobjectieven: de E 16-55mm F2.8 G standaardzoomlens en de E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS super telezoom lens. Deze stellen je in staat om te creëren en vast te leggen als nooit tevoren. Beide lenzen zijn compact en licht van gewicht, maar hebben een krachtige functionaliteit. Ook zijn beide lenzen voorzien van een ingebouwde optische beeldstabilisator, wat het vastleggen van prachtige foto's over het volledige zoombereik van elk van deze lenzen mogelijk maakt. Dit is vooral handig in de super telelezoom, zodat beginnende fotografen scherpe foto's kunnen maken, zelfs bij de maximale 5x optische zoom.

Beide lenzen zijn zeer veelzijdig en kunnen voor verschillende opnamesituaties worden gebruikt. Voor de veelbelovende straatfotograaf biedt de lens een uitstekende G-lens beeldkwaliteit en uitstekende allround prestaties, terwijl de veelzijdige 70-350mm perfect is voor landschaps- en wildfotografie.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel