Leer roofvogels fotograferen van Sony-ambassadeur Gustav Kiburg

Lars Kruijdenberg 1075
Ben jij geïnteresseerd in spectaculaire masterclasses en workshops? FOTOFAIR 2020 geeft jou de mogelijkheid om zo´n masterclass of workshop te volgen. Op 26 en 27 september 2020 vindt het grootste foto- en video-evenement in de Benelux plaats, waaronder de Roofvogel Masterclass met Sony ambassadeur Gustav Kiburg.

De Roofvogel Masterclass met Sony ambassadeur Gustav Kiburg

In deze masterclass leer je hoe je de beste foto’s kan maken van vliegende roofvogels. Ook krijg je een aantal tips en tricks van de ervaren Gustav Kiburg. Er zijn 8 tot 12 verschillende roofvogels die alleen toegankelijk zijn voor de deelnemers van de masterclass.

Voor deze masterclass heb je een camera nodig met genoeg geheugenkaartjes en een volle accu. Ook is een statief handig maar niet noodzakelijk. Het aanmelden doe je op de dag zelf bij de stand van Sony. De masterclass is op 26 en 27 september 2020 om 10.30 uur tot 12.30 uur en om 15.00 uur tot 17.00 uur. De kosten van de masterclass zijn € 69,-. Lijkt dit jou een leuke workshop? Klik dan hier voor meer informatie en het bestellen van kaartjes.

FOTOFAIR 2020

Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken van Fotofair 2020.

Over de fotograaf

Gustav Kiburg is geboren in Rotterdam en is een gepassioneerde Nederlandse natuurfotograaf. Hij leert anderen graag over fotografieapparatuur en de benodigde technieken en spreekt regelmatig bij exposities en evenementen. Zijn kennis op het gebied van Sony-apparatuur is ongekend en hij gebruikt zowel A- als E-mountmodellen.