Fotofair 2020

Leer portretten maken met natuurlijk daglicht op Fotofair 2020

Christel  de Wolff 1350
Wil jij leren hoe je mooie portretten kunt schieten met natuurlijk daglicht? Doe dan mee aan de masterclass van Evianne Wiegers op Fotofair 2020.

Enthousiast, spontaan en heel professioneel gaat Evianne te werk en met haar passie voor fotografie wil je blijven luisteren. In deze workshop wil Evianne jullie graag haar creativiteit delen. De foto’s van Evianne zijn natuurlijk en warm en doordat ze een goede kijk heeft op de perfecte compositie is het eindresultaat daarmee verbluffend. De combinatie tussen studio en daglicht maakt haar portfolio zo divers. Dit zijn natuurlijk twee totaal verschillende fotografie mogelijkheden, maar juist deze combinatie zorgt ervoor dat je naderhand een andere kijk hebt op fotografie.

Masterclass Natuurlijk Daglicht

Het is ook belangrijk het model op haar gemak te stellen, want dit ga je ook terug zien in de foto’s. Wil jij graag meer leren van Evianne? Meld je dan aan voor de workshop!

Inhoud Masterclass:

  • Voorbeelden, bespreken
  • Uitleg keuzes kleuren styling voor het model
  • Paar voorbeelden schieten (met natuurlijk daglicht)
  • Deelnemers foto’s laten maken, evt andere combinaties laten proberen
  • Vragen

De masterclass wordt op zowel zaterdag 26 als op zondag 27 september gegeven. Let op, vol is vol en als gevolg van de coronamaatregelen zijn er minder plaatsen beschikbaar. Reserveer dus meteen jouw plekje in de masterclasses (incl. Fotofairticket).

Lees hier al het tot nu toe gepubliceerde nieuws omtrent Fotofair 2020.

Over Evianne Wiegers

Evianne Wiegers is een enthousiaste en professionele portretfotograaf. Van modellen en TV-programma’s tot bruiloften. Voor Evianne is het vastleggen van modellen op een natuurlijke manier het leukste wat er is. Of dit nou in haar eigen fotostudio is of juist op locatie.

De foto’s van Evianne zijn natuurlijk en warm en doordat ze een goede kijk heeft op de perfecte compostisitie is het eindresultaat daarmee verbluffend. In de fotografiewereld is het hebben van een uitgesproken stijl zeker een pré. Bij het zien van Evianne’s portfolio valt op dat het een mooi geheel is binnen allerlei verschillende shoots.

“ quote van Evianne:” Het leukste aan mijn vak vind ik het werken met mensen. Ik werk met doorgewinterde modellen  die ik bijna geen aanwijzingen meer hoef te geven, maar ook met mensen die voor het eerst voor de camera staan. Juist dit zorgt ervoor dat iedere shoot anders is en dat vind ik het mooie van mijn vak.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel

afbeelding van Provorm

Misschien een domme vraag, maar wat is natuurlijk daglicht?