Fotofair 2020

Klaar om te starten met macrofotografie? Leer er alles over op Fotofair 2020!

Christel de Wolff 1026
Wil jij op een leuke manier meer leren over macrofotografie? Boek dan nu de workshop Macro Fotografie voor Starters, die wordt gegeven op Fotofair 2020, 26 en 27 september.

Workshop Macro voor starters

Deze workshop is voor de beginnende macrofotograaf. Tijdens de workshop ga je je verdiepen in de compositie, deze bepaald voor een groot deel de foto. Ook leer je je camera goed instellen en krijg je uitleg over ISO en het Diafragma. Het juiste diafragma is belangrijk om mooie creatieve sfeerfotos te krijgen. Op die manier verkrijg je namelijk een mooie scherptediepte. Tijdens de workshop ga je aan de slag met het fotograferen van bloemen en krijg je diverse praktische tips. Neem dus je camera mee met een macro-objectief (een objectief met korte scherpstelafstand) en eventueel een statief. 

Workshop Macro Fotografie op Fotofair 2020

De workshop wordt zowel op zaterdag 26 september als op zondag 27 september gegeven. De prijs voor deze workshop is € 49,-. Dat is INCLUSIEF dagticket voor de Fotofair! 

Klik hier voor meer informatie en om meteen de workshop te boeken! Boek op tijd want OP = OP en door genomen COVID-maatregelen zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

We hebben al het nieuws over Fotofair 2020 gebundeld, klik hier

Over Edwin en Leoreta

De workshop wordt gegeven door Edwin Brosens en Leoreta Vezaj. Zij zijn gepassioneerde fotografen en hebben veel ervaring met het geven van workshops en cursussen met veelal de natuur als onderwerp. Zij brengen graag hun kennis over op anderen, zodat jij ook enthousiast wordt over het onderwerp en je gaat verdiepen in de mooie wereld van fotografie.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel