Is de EIZO FlexScan EV2785 jouw nieuwe monitor?

Redactie 507
Met de FlexScan EV2785 introduceert EIZO zijn eerste 4K-monitor van 27-inch. De monitor is geschikt voor dagelijks gebruik, maar je kan er ook prima foto's mee bewerken.

De monitor is voorzien van een USB-C-poort, waarmee je via één kabel zowel data als beeld, geluid en voeding overdraagt.

EIZO FlexScan EV2785

EIZO brengt de monitor uit in een witte en zwarte behuizing. De speakers in de FlexScan EV2785 zijn naar voren gericht zonder dat dit een impact heeft op het frameloze design. Dit levert een helder geluid op voor medewerkers zonder dat dit afleiding veroorzaakt rondom de werkplek waar de monitor staat, mocht je deze op kantoor willen gebruiken.

Het apparaat is zeer geschikt voor professionals als CAD-tekenaars, maar ook voor open kantoren waar medewerkers veel van plaats wisselen en voor fotografen natuurlijk.

Door middel van EIZO’s Screen InStyle-software kunnen modi toegewezen worden aan programma’s en het energieverbruik naar wens aangepast worden. Prettig als je met meerdere bewerkingsprogramma's werkt.

De EIZO FlexScan EV2785 is verkrijgbaar voor een prijs van € 1209,-. Meer informatie vind je hier.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie