Introductie 4 nieuwe Canon PIXMA-printers

Christel de Wolff 351
Canon kondigt vier compacte printers aan. De Canon PIXMA TS8350, Canon PIXMA TS6350, Canon PIXMA TS5350 en de Canon PIXMA TS3350 zijn speciaal ontworpen voor een moderne, verbonden thuisomgeving.

De nieuwe printers bieden studenten of gezinnen de mogelijkheid om hun creativiteit verder te ontwikkelen, van het printen en personaliseren van foto's tot het verkennen van een wereld vol fascinerende ontwerpen en knutselcreaties.

Canon PRINT-app

De nieuwe printers zijn binnen enkele minuten in te stellen en maken rechtstreeks verbinding met je smartphone of tablet. Diverse Canon-apps stellen je in staat om beeldmateriaal met één druk op de knop te printen en aan te passen. Of het nu gaat om het toevoegen van een persoonlijk accent aan je favoriete foto's via de Easy-PhotoPrint Editor of het ontwerpen van modieuze nagelstickers. Dit laatste is alleen mogelijk met het model PIXMA TS8350.

Onbeperkt creatieve mogelijkheden

Voor de echte creatieveling is er keuze uit een breed scala aan printmedia, waaronder strijktransfers voor textiel, magnetisch en herplakbaar printmateriaal en vierkant fotopapier. Tot slot zorgen Canon's FINE-technologie en de ChromaLife100-inkten voor duurzame foto's die tot wel 100 jaar mooi blijven.

Canon PIXMA TS8350

Topmodel onder de geïntroduceerde printers is de  Canon PIXMA TS8350. Dit is de perfecte keuze voor enthousiaste hobbyfotografen. Dankzij de FINE-technologie en zes afzonderlijke inkten, print je met deze Canon printer foto's van fotolabkwaliteit.

Canon PIXMA TS6350

De Canon PIXMA TS6350 si een asymmetrische 3-in-1 met een tweevoudige papierinvoer, automatische uitvoerlade en een OLED-scherm. De printer is geschikt voor elke printopdracht. Met 5 afzonderlijke inkten, schakel je gemakkelijk tussen werkdocumenten, familiefoto's en knutselprojecten.

Canon PIXMA TS5350

Voor de stijlvolle printergebruiker is er de  multifunctionele Canon PIXMA TS5350. Een snelle en veelzijdige printer die tieners, studenten en kunstliefhebbers bijstaan in het personaliseren van hun foto's. De PIXMA TS5350 is ook voor gebruikers van social media aantrekkelijk, omdat ze met de Canon PRINT-app rechtstreeks kunnen printen op de van social media bekende vierkanten fotoformaten.

Canon PIXMA TS3350

Tot slot is de Canon PIXMA TS3350 een betaalbare en stijlvolle All-in-one die documenten en foto's haarscherp en levensecht af kan drukken. De printer is tevens erg makkelijk in het gebruik

Prijs en beschikbaarheid Canon printers

De nieuwe printers zijn vanaf september beschikbaar in de Canon-webshop en via officiele Canon-dealers. De Canon PIXMA TS8350 heeft een verkoopadviesprijs van €179, de Canon PIXMA TS6350 van €109, de Canon PIXMA TS5350 van €79 en de Canon PIXMA TS3350 van €49.

Meer informatie via www.canon.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel