Een drie minuten citytrip

In drie minuten langs de highlights van Den Haag

Fokelien Broekstra 1285
Zo snel heb je nog nooit een citytrip kunnen maken. Arne Wossink laat in drie minuten de highlights van Den Haag zien en hij begint zijn trip symbolisch op het centraal station.

Arne Wossink

Arne is 38 jaar. Hij is tweeënhalf jaar bezig geweest met het filmen van de hyperlapse. Je zou verwachten dat hij ook uit Den Haag komt, maar niks is minderwaar. Wossink blijkt een rasechte Leidenaar te zijn. Eerder maakte hij ook al een timelapse van Leiden, Milaan en Chicago. Hyperlapsen maken is niet zijn beroep. Hij doet het hobbymatig. De video over Den Haag heeft hij bijvoorbeeld volledig in zijn vrije tijd opgenomen.

Onbekend terrein

Voor Wossink was Den Haag onbekend terrein. Door het maken van de video ging er een nieuwe wereld voor hem open. In zijn vrije tijd was hij regelmatig in de stad te vinden met en zonder camera. Hij wilde goed onderzoek doen, voor hij de beelden wilde gaan maken. Hij ontdekte op de fiets de stad om zo de mooie plekken te spotten. Voor de video maakte hij 34.000 foto’s die samen een geheel zijn gaan vormen.

Bekijk hieronder de timelapse van Den Haag!

 

 

Bekijk ook Arne Wossink zijn Vimeo en website.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien