Fotografen delen geheimen via Instagram

Redactie 633
Een goochelaar verklapt nooit zijn trucs. Gelukkig delen de broers Jordi en Arnau uit Barcelona wel via Instagram de trucs achter hun foto's.

Behind the scenes op Instagram

De broers Jordi en Arnau Puig zijn samen de bedenkers van het fotografieproject, Jordi Koalitic. De twee content creators wonen in Barcelona en hebben hun eigen stijl van fotografie gevonden. Hun fotografie gaat de hele wereld rond. Ze hebben nu ruim 1,5 miljoen volgers op Instagram, waar ze hun werk delen. Samen hebben de broers een audiovisueel bedrijf opgezet genaamd Koalitic Visuals. Met dit bedrijf werken ze aan video's en fotografie.

Van wereldreizigers tot grootste Instagram fotografie account

In de eerste jaren vond Jordi het erg belangrijk om zijn basistechniek voor fotografie goed onder de knie te krijgen. Naarmate hij steeds meer ging oefenen met fotografie kwam hij er achter dat hij graag een verhaal achter zijn foto wilde vastleggen. Het vastleggen van verhalen hebben de broers gedaan door de wereld over te reizen. Als snel wilden ze dezelfde creatieve verhalen kwijt in foto's die ze dichter bij huis konden maken. Hij begon gebruik te maken van alledaagse voorwerpen als waterflesjes, stuken glas, schoenendozen en meer. Hij begon zijn werk te delen op Instagram in 2017. Nu, twee jaar later in 2019 heeft hij een van de bekendste  fotografie accounts op Instagram.

Lees ook: Hoe echt zijn jouw Instagram volgers?

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie