Fotofair 2019

Fotofair Masterclass Reisfotografie 2.0

Christel de Wolff 649
Bezoek je de aankomende Fotofair en ben je geinteresseerd in reisfotografie? Dan is de masterclass van Cees Rijnen beslist iets voor jou!

Reclamefotograaf Cees Rijnen ontvangt met zijn reisfoto´s tientallen prijzen en nominaties op zeer hoog internationaal niveau. Onafhankelijk welke categorie of competitie lukt het hem al jaren om zijn beelden steeds weer tussen de groeiende massa inzendingen te laten uitspringen. Voor Fotofair 2019 deelt hij graag zijn ruime ervaring in fotografie én coaching om deelnemers te prikkelen zich zelf te ontwikkelen.

Over de fotograaf

Als jong Nederlands fototalent werd Cees Rijnen gespot voor de Famous Photographers School. In deze beroemde opleiding kregen deelnemers ingezonden werk becommentarieerd door fotografen van grote naam. De op- en aanmerkingen moesten zorgen dat deelnemers hun aangetoonde aanleg optimaal konden uitbouwen. In reizen naar India, Nepal, China en India zocht het getrainde oog van Cees al naar de speciale momenten. Die ontmoette hij in overvloed in Myanmar, het land waar hij dus ook niet op uitgekeken raakt. Een perfect onderwerp dus om een workshop over te geven. 

Fotofair Masterclass Reisfotografie 2.0

De Masterclass Reisfotografie 2.0 duurt 2 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) 1 keer gegeven. Op beide dagen vind de masterclass plaats om 10:30. Reserveer snel, want er kunnen per masterclass maar 15 fotografen deelnemen. Elke workshopdeelnemer mag voor het eind van de inschrijfdatum een foto insturen. BELANGRIJK!!!!! In deze masterclass wordt dus op basis van tevoren ingezonden beeldmateriaal gewerkt. Per deelnemer drie losse beelden óf uit één serie, met korte toelichting. Uiterlijk drie weken vóór de Masterclass (5 mei.) mailen naar  image@ceesrijnen.nl

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde Fotofair 2019 nieuws te bekijken.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel