Nieuw!

EIZO ColorEdge CS2410, betaalbare instapmonitor

Christel de Wolff 653
Voor wie de volgende stap in zijn of haar (foto)grafisch werk wil zetten is het hebben van een goede monitor een absolute must. EIZO introduceert de ColorEdge CS2410, een betaalbare 24-inch monitor met 100% sRGB-kleurruimtedekking.

EIZO ColorEdge CS2410

Wie zijn bewerkingen in de sRGB-kleurruimte naar een hoger niveau wil tillen, kan niet om een grafische monitor heen. Traditionele kantoormonitoren bieden namelijk niet de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid die je als fotograaf of grafisch ontwerper nodig hebt. Met een resolutie van 1920 x 1200 pixels en een beeldverhouding van 16:10 is de EIZO ColorEdge CS2410 een fijne instapper in het grafische segment. De 16-bits Look-Up Table en DUE voor een homogene beeldweergave over het hele beeldoppervlak maakt de nieuwste ColorEdge monitor van EIZO een echte musthave voor fanatieke fotografen. 

Lees ook: Gratis online workshop van EIZO

Kalibratie, een must!

De ColorEdge CS2410 wordt door EIZO al in de fabriek gekalibreerd en is daardoor meteen klaar voor gebruik. Het is echter wel aan te raden om zelf het beeldscherm alsnog af te stellen op jouw wensen door middel van hardware kalibratie. Wil je meer leren over het belang van kalibratie? Lees dan dit artikel waarin we uitleggen waarom kalibreren een must is.

Prijs en beschikbaarheid

De EIZO ColorEdge CS2410 is vanaf juli beschikbaar voor een adviesprijs van € 559,-.

Info: www.eizo.nl

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel