Nu in de kiosk: digifoto Starter 2.2012

Digifoto Starter 2.2012 nu in de kiosk

Julian Huijbregts 4626
Digifoto Starter 2.2012 ligt nu in de kiosk. In de nieuwe editie leggen we je uit hoe je fantastische reisfoto's maakt, geven we je tips voor topfoto's in de dierentuin en laat Raúl Neijhorst je zien hoe je met weinig middelen thuis studiofoto's maakt.

Deze editie staat weer bomvol met tips, artikelen en tests van nieuwe camera's en objectieven. Zo bekijken we de nieuwe Sony A57 en de Nikon D3200 instapspiegelreflex met 24 megapixels. Wat kun je nog meer verwachten? Onder andere deze uitgebreide artikelen:

Studiofotografie voor beginners

Wil je aan de slag met studiofotografie? Expert Raúl Neijhorst legt je uit hoe je in je eigen huiskamer aan de slag kunt zonder flink te moeten investeren. Ook zonder studioflitsers kun je aan de slag, gewoon met een bouwlamp!

Betere foto's maken in de dierentuin

Geen geld, tijd of zin in een verre reis? Exotische dieren vind je natuurlijk ook in de dierentuin. Wij leggen uit hoe je ze op de plaat legt op een natuurlijke wijze.

Basiscursus macrofotografie

Ontdek de wondere wereld van de macrofotografie. Fotograaf Loulou Beavers legt je in deze basiscursus uit wat je precies nodig hebt voor mooie close-upfoto's. Of je nu met je compactcamera of met een spiegelreflex fotografeert, na het lezen van dit artikel maak ook jij de prachtigste foto's van minuscule planten, insecten of andere wezens.

Flitsen is leuk!

Flits de sfeer niet uit je foto's, maar behaal professionele resultaten met gebruik van kunstlicht. Wij helpen je over je flitsangst heen met simpele tips en hulpmiddelen.

Fotograferen in de regen

De zomer komt eraan! Maar met ons klimaat weet je het nooit. Met deze tips maak je ook prachtige foto's in de regen.

Test: Superzoomcamera's

We testen de nieuwste superzoomcamera's. Ideaal als je op reis gaat en een groot zoombereik mee wilt nemen in broekzakformaat.

Nu in de kiosk

Dit alles en nog veel meer lees je in digifoto Starter 2.2012. De nieuwe editie ligt nu in de kiosk.

Digifoto starter 2.2012

afbeelding van Anne-Marie

Hoi Julian
Ik wilde al bijna een mail naar je doen, wanneer de nieuwe digifoto starter in de winkel zou liggen...ik word op mijn wenken bediend.
Morgen op pad!!!
Groetjes en een fijn weekend Anne-Marie
(Ps: iemand heeft me al gefeliciteerd, hij had de digifoto starter al binnen en zag mijn foto... ik ben benieuwd!)