De beste tips om dieren te fotograferen!

De beste tips om dieren te fotograferen - Thuis en in de dierentuin

Redactie 7074
Ze luisteren niet of nauwelijks, aan make-up doen ze niet en toch zijn ze een favoriet onderwerp van veel fotografen: dieren. Of het nu gaat om huisdieren of beesten in de dierentuin, ze vastleggen is een uitdaging. Wij helpen je op weg met diverse uitgebreide artikelen.

Heb je een hond, kat of andere huisdier en wil mooie foto's maken van het beestje waar je zo veel om geeft, dan kun je aan de slag met onze driedelige basiscursus huisdieren fotograferen. Als Bonus hebben we ook nog twaalf handige tips op een rij gezet. Veel plezier en deel je beste resultaten in onze lezersgallery!

dennis vermaas
Foto © Dennis Vermaas

inge van winden
Foto © Inge van Winden

Naar de dierentuin

Heb je geen huisdier of is je kat uiterst fotogênant (het tegenovergestelde van fotogeniek)? Geen nood, want ook in de dierentuin kun je je lol op. De truc is om de foto's zo te nemen dat je niet ziet dat ze in de dierentuing gemaakt zijn. Leuk om die vervelende oom wijs te maken dat je net terug bent uit Afrika bijvoorbeeld. Hoofdredacteur Julian ging naar de dierentuin en heeft de beste tips en trucs voor je op een rijtje gezet.

Prairiehondje

Giraffe detail

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie