Win jij de Fotogram Prijs 2017?

Win jij de Fotogram Prijs 2017?

Jasper van Bladel 682
Het thema van de 2017-editie van de Fotogram Prijs heeft ‘Nu’ als thema. Laat je fantasie los en maak een creatieve foto met dat thema in je achterhoofd. Je kunt tot en met 6 mei inzenden.

Wie slaagt erin om het ‘NU’ in beeld te brengen? Henri Cartier Bresson kon dit als geen ander met zijn ‘moment décisif’. Hoe weet je of jij precies op het goede moment op de ontspanknop hebt gedrukt en wat heeft dat voor impact op jouw foto? Wat doet de tijd in jouw beeld? In een lange tijdopname heb jij bijvoorbeeld ook iets bijzonders gedaan en een heel stuk tijd tot één moment teruggebracht. En wat dacht je van die bevroren momenten met hele korte sluitertijden? Zo kort, dat jouw oog dat nooit zo kan waarnemen? Die acrobaat die maar in de lucht blijft zweven? Die zwemmer in die bel van water?

Win jij de Fotogram Prijs 2017?

Je kunt maximaal 2 series (elk bestaande uit max. 5 foto’s) plus 5 losse foto’s insturen.

Waarmee doe je mee?

  •          Je kunt hieraan deelnemen met alle soorten camera’s, ook met smartphone foto’s.
  •          Je kunt hieraan deelnemen met portret, architectuur, reportage,.. met elk soort beeld.
  •          Je kunt hieraan deelnemen met losse foto’s, en ook met fotoseries.
  •          Je kunt ook met een of meer foto’s meedoen met het thema NU en verder andere foto’s inleveren als vrij werk.

Als jij jouw foto’s laat printen kun je gebruik maken van jouw Fotogram Vriendenpas en bijvoorbeeld naar Key Color gaan en de print helemaal afstemmen op jouw wensen.

Voordat de foto’s moeten worden ingeleverd organiseren wij nog enkele spreekuren waarbij Fotogram je ondersteunt bij het selecteren, het samenstellen van je serie(s) en waarbij ze je hulp bieden bij de beeldbewerking.

Extra tijd

Om iedereen extra van dienst te zijn is de inschrijvingsdatum voor de Fotogram prijs ietsje opgeschort. Inschrijven kan nu nog tot en met 3 mei als je van onze printservice gebruik wilt maken. En tot en met 6 mei als je zelf zorgt dat jouw foto(‘s) uiterlijk op 6 mei om 17 uur bij de balie op de Sarphatistraat is / zijn afgegeven.