Uitslag fotowedstrijd 'Zelfportret'

Uitslag fotowedstrijd 'Zelfportret'

Jasper van Bladel 2979
Het maken van een zelfportret is niet eenvoudig, toch kregen we een heleboel aanmeldingen bij deze fotowedstrijd. Het is echter gelukt om uit al deze foto's een aantal winnaars te kiezen.

Bekijk hier de inzendingen in de wedstrijdgallery.

Hoofdprijs: Fujifilm X-T10 XC16-50mm F3.5-5.6 lens t.w.v. €799,-

Foto: Bardt Photography

Bardt gaat met de Fujifilm X-T10 naar huis. Met de X-T10 met XC16-50 maak je in een handomdraai de mooiste foto's. Het toestel is in grote lijnen gelijk aan de X-T1 met dezelfde sensor en beeldprocessor. Ook het autofocussysteem en de snelheid zijn hetzelfde als zijn grote broer. Naast fotograferen is ook filmen mogelijk in full hd-resolutie, waarbij je kunt kiezen uit 60, 50, 30, 25 of 24 beelden per seconde. Interessant is ook het hendeltje waarmee je de camera in een volautomatische stand kunt zetten. Deze 'Advanced SR AUTO mode' kiest aan de hand van 58 presets zelf de optimale instellingen. Hiermee is de camera geschikt voor zowel beginnende als gevorderde fotografen.

Beschikbaar gesteld door Fujifilm Nederland.

Fujifilm X-T10

Tweede prijs: Godox Portable Monolite RS400P Kit + extra accu t.w.v. €599,-

Foto: Roos

Win je net niet de hoofdprijs, dan krijg je alsnog een mooie prijs. Met de Portable Monolite RS400P Kit van Godox is het maken van professionele foto's met flits geen enkel probleem. De kit is zowel buiten als in een studio te gebruiken en bevat een flitskop met ingebouwde draadloze vermogensinstelling, een accu en een trigger. Met de meegeleverde draadloze controller stel je de flitser met een vermogen van 400Ws in, instelbaar van 1/1 tot 1/32 in zestien stappen. Tevens krijg je bij de kit nog eens een extra accu. Hoeveel je ook fotografeert, je komt dus nooit zonder energie te zitten.

Beschikbaar gesteld door Disnet B.V.

Godox Portable Monolite RS400P Kit+ extra accu

Derde prijs: Extra accu voor camera + 32GB geheugenkaart + Joby 3 Way Camera Strap t.w.v. €100,-

Foto: Pjotr Schelling

Aan handige accessoires heb je als fotograaf nooit genoeg. Daarom hebben we een mooi pakket samengesteld waar een beetje fotograaf niet omheen kan. Het pakket bestaat uit een accu voor je camera waardoor je niet bang hoeft te zijn geen foto's meer te kunnen schieten omdat je zonder stroom zit. Verder krijg je een 32 GB-geheugenkaart van Sandisk. Extra opslagruimte, altijd goed! Als laatste zit er een handige 3 Way Camera Strap van Joby in het pakket. Hiermee maak je je camera vast aan je pols, hang je deze over je schouder of over je nek. De camera zit stevig op de riem bevestigd via de statiefaansluiting.

Beschikbaar gesteld door Saake-shop.nl.

Extra accu voor camera + 32 GB geheugenkaart + Joby 3 Way Camera Strap

 

Met dank aan Fujifilm NederlandDisnet B.V. en Saake-shop.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Er is ook een aantal eervolle vermeldingen:

Foto: Karen Velleman

Foto: Donny de Rijke

Foto: Eline Gerritsma

Foto: Michèle Lysens

Foto: Tieske74

afbeelding van bardt

Merci digifotostarter!
Bij deze heb ik de fuji uitvoerig getest. Hier het resultaat:
https://www.facebook.com/BardtPhoto/photos/a.881967681867542.1073741829....