Uitslag fotowedstrijd 'Mode & Glamour'

Uitslag fotowedstrijd 'Mode & Glamour'

Jasper van Bladel 1760
Voor de fotowedstrijd Mode & Glamour vroegen we je je meest chique, glamoureuze of modieuze foto in te sturen. Uiteindelijk heeft de stijlvolle jury alle inzendingen bekeken en kwam de foto van Steven van Duin als winnaar uit de bus.

Mode & Glamour: weinig thema's zijn zo fotogeniek als deze. We gaven een paar idee weg: trek naar de Riviera, reis naar Luxemburg of naar Nice en geef je ogen de kost. Mode en glamour kun je namelijk overal vinden, bijvoorbeeld in een dure auto, een exclusief hotel of in een luxueuze winkelstraat in een mondaine hoofdstad. Luxe, grandeur en chique, we zagen het allemaal voorbij komen en de jury heeft er even over gedaan om een winnaar te kiezen.

De uiteindelijke winnaar is een foto die het allemaal heeft. Een fotogenieke dame, mooie ‘fifties’ kleuren, stijl en klasse. Een mooi foto die helemaal af is door de bewerking van Steven. Gefeliciteerd!

Bekijk hier alle inzendingen.

Hoofdprijs: De Rollei 425 Actioncam t.w.v. €139,99 + publicatie op de website

De winnaar gaat met een mooie prijs naar huis: jij wint de Rollei 425 Actioncam en de winnende foto komt te staan op de website van digifoto Starter, daarnaast wordt je geinterviewd en vertel je het verhaal achter de foto en kan je jouw passie delen met de digifoto Starter community. Uiteraard zorgen we er voor dat je een jaarlang gratis digifoto Starter magazine ontvangt.

Rollei 425 Actioncam